2777
2789

بابام هرچه داره میده به پسراش هرچیم اعتراص کردیم فایده نداشت داداشامم یاغی شدن زناشون یاعی تر   داداشم پاشد اومد شهرتان نفهمیدیم اومده بعد مامانم میگه توقع داشته زنگش بزنینن گفتم ،کسی فهمید اصن اومده ،  یه سر به خواهراش نزد اینجام کوچیکه همه خبر همو دارن  خانواده شوهرم کنایه میزدن که داداشت اومده نیومده سر بزنه  اون یکی دیگه انقدر تعارفش کردیم  از وقتی رفته خونه خودش زنش که فامیل نزدیکمونه باهامون غریبه  شده میاد میره یه زنگ نمیزنه من اومدم  ... داداشمم  چند ویت پیش گفته بود خواهرام جهیزیه گرفتن هیچ حقی تو ارث ندارن ...از بس بابام رو داده بهشون ...

من دیه گداشتمشون کنار انگار برادری ندارم .... خیلی ناراحتم ولی دیگه حوصله ندارم اونوقت مامان هروقت زنگ میزنه احوال بگیره  امار داداشامو ریز بریز میده منم اصلا نمیخوام حرفشونو بشنوم ... همش عصبیم به خاطر رفتارای خانوادم همش خودخوری میکنم ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا سخته

ب نظرم  این  جور موارد دوباره رفتار های پدر یا مادر باعث میشه  مشکلات تشدید شه 

یعنی  همون مشکل اول که باقی هست  هیچی  دوباره کدورت هم پیش‌بیاد 

ما هم تقریبا همین مشکلو بین دایی هام داریم   هر کدوم زناشون شدن واسه خودشون و مامانم خیلی اذیت میشه

لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫🚫 

عزیزم خیلی نزارشون کنار ببوسشون و پرتشون کن بیرون از زندگیت این برادرا یه هیچ دردی نمی خورن حرفیم راجب ارث یا هر چی زد جیغ بزن و دعوا راه بنداز تا جرعت نکنه جیک بزنه

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
مال من بعد اینکه زن میگیرن قطع ارتباط میشن بدون جنگ و خونریزی😂 منم راضیم زندگیشون خوب باشه ولی اصل ...

خوب شوهرت چیزی نمیگه .‌‌...مشکل اینجاست خانواده من انتطار دارن هرچی اونا بی احترامی میکنن ما خوب باشیم 

منم برادرم خیلی پست و بی وجدانه منم بقول تو گذاشتمش کنار برای عروسیمم دعوتش نکردم، 3 ساله ندیدمش نه تنها دلم براش تنگ نشده بلکه هروقت یادش میوفتم چندشم میشه 

خوب شوهرت چیزی نمیگه .‌‌...مشکل اینجاست خانواده من انتطار دارن هرچی اونا بی احترامی میکنن ما خوب باش ...

اخ که خانواده مادری منم هر کی بی احترامی کنه میگن نه ما مثه اونا نیسیمم😐😐😐😐 

تـو هـمانی کـه دلـم لـک زده لبخـندش را...  او که هرگز نتوان یافت همانندش را... 
خب به مامانت بگو امار نده یا کلا برات اهمیت نداشته باشه خیلی زشته بابا زنده باشه راجع مال و اموالش ...

همش تقصیر بابامه همش ... دور از چشم دختراش زمینشو فرخت منتهی کلاشو برداشتن ولی هرچی گیرش اومد داداشم .... الانم خودش خونه اجاره ای .

بابای منم همینطوره.براشون ماشین خرید زمین خرید پول پیش خونه داد بهشون الانم طبقه بالا بابام اینا زندگی میکنن نه کرایه میدن نه قبضی نه هزینه خورد وخوراک.یه بارم بحثمون شد بهم گفت بابا به شماها ۵۰۰ میلیون جهاز داده به ما هیچی هرجوری که میتونه به هر بهونه ای از بابام پول میچاپه البته بابامم پسر دوسته.میخواست بره مکه وصیت کرده بود هرچی دارم برسه به دوتا پسرام و دخترام هیچی.شوهر منم همش میگه اگه بهت چیزی نده من میدونمو تو خانوادت.تنها نیستی.

خدایا فقط خودت😔 تو خوب میدونی پشت و پناهی جز تو ندارم.خدایا ولم نکن😭 دیگه پدری هم ندارم که دلخوش به بودنش باشم.میشه براش فاتحه یا صلوات بفرستین