2777
2789
عنوان

چیکار کنم دوس داشتنم بیشتر بشه

330 بازدید | 26 پست

قبلا با یه پسری کی خیلی دوسش داشتم عاشقش بودم میخواستم ازدواج کنم  عشق منو اون اقا واقعی و از ته دل بود اما قسمت نشد ازدواج کنیم

منم بخاطرش یه مدت افسردگی گرفتم و بعد حالم خوب شد و تصمیم گرفتم فراموشش کنم  و کردم

بعد یه مدت  نامزد کردم و اشنایمون سنتی بود اما قبل از نامزدی چند ماه باهم صحبت کردیم و بیشتر و بیشتر به دل هم نشستیم  اون خیلی دوسم داره

منم دوسش داره اما به اندازه عشق قبلیم عاشقش نیستم 

یه مدت عشق قبلیمو فراموش کردم و حالم عالی بود الان چند روزیه همش میاد به خوابم  حسش میکنم  کنار دلم یهو براش تنگ میشه  میوفتم یاد روزایی ک پیشم بود و باهم میخندیدم و روزای قشنگی ک باهم داشتیم

نمیدونم چیکار کنم کاملا از ذهنم در بیاد 

میخام عاشق نامزدم باشم الانم دوسش دارم اما میخام بیشتر و بیشتر عاشقش بشم

ارتباط منو نامزدم بخاطر اینکه هنوز عقد نکردیم کمه خیلی کم همو میبینیم  بیشتر تلفنی باهم حرف میزنیم

امکان داره بعد عقدم بعد ارتباط و رفت و امد های بیشتر  بینمون عشقم بهش بیشتر بشه؟

چیکار کنم ک عشق قبلیم کاملا فراموشش کنم و عشقم و احساسم نسبت به نامزدم بیشتر بشه

ببخشید یکم طولانی شد

❤️کاربری دست سه نفره❤️

چند وقته نامزدین؟

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عقد کنین بیشتر به هم وابسته میشین

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
ن درست نمیشه ایشون اشتباه کرده ک تا اونو کامل فراموش نکرده وارد یه رابطه جدید شده 

عزیزم میگه دوسش دارم نامزدمو 

اگ دوسش نداشت بعله حرف شما درس بود

اعتقاداتت رو برای خودت نگه دار و انسانیتت رو به تمام دنیا نشون بده 🩷🌙

من خودم هم همچین چیزی رو تجربه کردم 

باورت میشه هنوزم چن وقت پیشا خوابشو دیدم ولی دیگ دوسش ندارم خیلی هم همو میبینیم فامیلیم ولی حسی بش ندارم اصلا 

زمان همه چیو درس میکنه نگران نباش

۱ ماهی میشه نامزدیم و چن روز دیگه عقدمه

هنوز اولشین که

نگران نباش ارتباطتون بیشتر که بشه اونو راحت فراموش میکنی

💜ARMY💜                                                    به راه های اتصال یکدیگر به خدا دست نزنیم اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود نه به شیوه ما ...
ن درست نمیشه ایشون اشتباه کرده ک تا اونو کامل فراموش نکرده وارد یه رابطه جدید شده 

من کامل فراموشش کردم و حالم عالی بود واقعا  نمیخواستم با وجود عشقم به شخص دیگه وارد رابطه جدید بشم

کاملا فراموشش  کرده بود تا الان ک چند روزیه میاد تو خوابم  یهو بوی عطری ک میزد رو حس میکنم و اینا فکرمو مشغول کرده با وجود اینکه اصلاااااا بهش فکر نکردم و فراموشش کرده بودم اما یهو اومده تا فکرم و حسش میکنم

❤️کاربری دست سه نفره❤️
من خودم هم همچین چیزی رو تجربه کردم  باورت میشه هنوزم چن وقت پیشا خوابشو دیدم ولی دیگ دوسش ندا ...

کاش منم  کاملا از ذهنم در بیاد  مدتیه اذیتم میکنه

دوس دارم فکرم و تمرکزم رو نامزدم باشه 

شما با ارتباط با همسرتون کاملا فراموشش کردین؟

❤️کاربری دست سه نفره❤️
کاش منم  کاملا از ذهنم در بیاد  مدتیه اذیتم میکنه دوس دارم فکرم و تمرکزم رو نامزدم باشه&n ...

عزیزم چند وقت با قبلی بودی؟ چرا نشد ازدواج کنید؟

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
عشق قبلیت کجاست

اون رفت دیگه قسمتمون نشد ازدواج کنیم 

روز اخری ک جدا شدیم هم با خاطره بد بود دعوا کرد با خانوادم بابام زدش  اما دیگه رفت برای همیشه

منم یه مدت مریض شدم بعد فراموشش کردم و نامزد شدم با یه اقادیگه ک دوسش دارم  میدونم همسر خوبی میشه برام

اما مشکلم اینجاست عشق قبلیم هی میاد تو خوابم هی فکرم میره سمتش ک این اذیتم میکنه

❤️کاربری دست سه نفره❤️
کاش منم  کاملا از ذهنم در بیاد  مدتیه اذیتم میکنه دوس دارم فکرم و تمرکزم رو نامزدم باشه&n ...

آره عزیزم یکم طول میکشه ولی یه موقع میرسه ک دیگ هیچ حسی بهش نداری و عاشق همسرت میشی 

هرچند ما هنوز کامل مال هم نشدیم ولی بااین وجود اونی ک قبلا دوس داشتم کاملا فراموش کردم

شما عقد هم کنین تایم بیشتری باهمین و دیگ وقت نمیکنی ب اون فک کنی و همه عشقتو میدی ب همسرت