2777
2789

معمولا خیلیا دارن

من داشتم گفت عرق خارخسک بخور زیاد ایرادی نداره ک بخای قرص مصرف کنی

مایعات زیاد بخور

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
معمولا خیلیا دارن من داشتم گفت عرق خارخسک بخور زیاد ایرادی نداره ک بخای قرص مصرف کنی مایعات زیاد ب ...

الان هنوز داریش یا افتاده؟

من رشته محبت تو پاره میکنم...شاید گره خورد به تو نزدیک تر شوم🌼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم انجام داد راحت شد اصلا هم درد نداره ی روز فقد دراز میکشی همین فرداش سرپایی قشنگ از ادرارت دفع میشه بیمارطتان دولتی هم انجام میده

کار خوبو خدا میکنه ک با هیچکی حرف نمیزنه!💜💔
الان هنوز داریش یا افتاده؟

نمیوفته

ببین زیاد ک بشه میشه سنگ

نمدونم انگار زیاد ک بشه خطرناکه الان زیاد مشکلی نی

چی گف دکترت؟ درد داری؟

همسرم انجام داد راحت شد اصلا هم درد نداره ی روز فقد دراز میکشی همین فرداش سرپایی قشنگ از ادرارت دفع ...

چیکار کرد که افتاد ؟

نمیوفته ببین زیاد ک بشه میشه سنگ نمدونم انگار زیاد ک بشه خطرناکه الان زیاد مشکلی نی چی گف دکترت؟ ...

آره خب همین 

نمیخوام بشه سنگ که بعد بیشتر اذیت شم..هنوز نرفتم جواب سونوگرافی رو نشون دکتر بدم .. فقط از عطاری عرق هفت گیاه کلیه گرفتم دارم میخورم

آره خب همین  نمیخوام بشه سنگ که بعد بیشتر اذیت شم..هنوز نرفتم جواب سونوگرافی رو نشون دکتر بدم ...

ن زیاد سخت نگیر چیز خطری نی اکثرا دارن

فقط اب خیلی بخور همیشع

بهترین راه پیشگیری استفاده مداوم از کلیه بند هست یا هر روشی که باد سزد هوای سرد به پهلوها نخوره یعنی دائما پهلوها گرم گرفته بشه

استفاده از خارشتر خارخسک خار مریم و ...‌‌توی نت سرچ کنید 

بهترین راه پیشگیری استفاده مداوم از کلیه بند هست یا هر روشی که باد سزد هوای سرد به پهلوها نخوره یعنی ...

ممنونم