2777
2789

به نظرتون الان رایجه؟ کمک مالی خانواده دختر؟مثلا برای ماشین و خونه وزایمان و....

لطفا اگه کمک کردن بگین مال کدوم شهرید

نه خونواده ی دختر نه خونواده ی پسر....ازدواج کردیم دستمونو از تو‌جیب خونواده ها برداریم دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من جهزیه رم درست نداد چه برسه کمک مالی نزدیک چهارساله دارم لوازم میخرم هنوز کم کسر دارم

من به خدایم ایمان دارم می دانم به همین زودی چشم دلم روشن میشود❤❤❤خدایا ممنونم 😘😘😘خدایا فندوقمو سالم به دستم برسون😍😍😍اخدایا هرکسی چشم انتظار انشالله به همین زودی دامنش سبز بشه🥰🥰🥰هرکسی هم بچه داره خودت نگهدارشون باش💋💋💋

همون جهیزیه رو بدن بااین وضعیت گرونی شاهکار کردن دیگه کمک کردن پیشکش

والا یه پدری با اینهمه سال کار کردن بیاد دست یه جون بگیره

بیچاره اینهمه کاررکرده الان خوشی ببینه دختر و پسرشو عروس و دوماد کنه لذت بره از زندگیش

نه ک ببخشیدا اخر عمری کمک مالی کنه اونم تو این شرایط اقتصادی به اقای جون 

ولی این توقع زیادیه ک خانواده دختر حمایت مالی کنن

اون اقا وقتی خونه و ناشین نداره چرا باید خواستگاری بره اصلا یاربت کمر همت ببندهرک چند بااین وضعیت جامعه و حقوقای کم حتی با بستن کمر همت بازم اون حقوق پس اندازی نمیشه همینکه شکم خودتو سیر کنی خیلیه