2777
2789
اره دردش بیشتر ولی خب در عوض میگن خیلی بهتره من که خودم واقعا یک هفته خیلی اذیت شدم ولی نتیجش عالی ش ...

ببخشید عزیزم غیر طبیعی نشده ظاهرش؟مثلا تابلو بشه و اینا منظورمه

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه سینه نداری پروتز عالیه خیلی مدلش قشنگه من خودم عاشق پروتزم ولی چون سینه هام کوچیک نیست و باید لیفت هم بشه نمیارزه بخوام پروتز کنم ولی همه اونایی که پروتز میکنن خیلی راضین کلا عمل خیلی خوبی هست 

اینجا در مورد این چیزا نظر سنجی نکن همه مخالفن 😁😁😁 

اینجا با لیزر هم مخالفن چه برسه عمل 

بعد هم با هیچ ورزشی شما نمیتونی سینه و باسنت رو آنقدر بزرگ کنی من حالا به فکر پروتز باسن هستم ولی عوارض پروتز باسن خیلی زیاد مثل پروتز سینه نیست و احتمالا پس زدن و عفونت داره برعکس پروتز سینه 

واسه منم ۶۵بود بعددعروسی۷۰شده😅ولی خب کوچیکه باز

من لامصب بعد زایمان و شیر هم همون۶۵ موند😶کلا بالاتنه چربی ندارم من😣

واسه منم ۶۵بود بعددعروسی۷۰شده😅ولی خب کوچیکه باز

70 کوچیک نیست، من قبل از بارداریم 70 بودم، خوب بود

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
ببخشید عزیزم غیر طبیعی نشده ظاهرش؟مثلا تابلو بشه و اینا منظورمه

نه گرد و خوشفرم شده من سینه خودم ۸۵ بود الان ۹۵ البته من راضی نبودم چون سینم بزرگ بودو بالا ولی خب دیگه به اصرار اون انجام دادم ولی خوشگل شده 

نه گرد و خوشفرم شده من سینه خودم ۸۵ بود الان ۹۵ البته من راضی نبودم چون سینم بزرگ بودو بالا ولی خب د ...

اوه ۸۵ بودی باز پروتز کردی!من ۶۵ خواهر🥴

چرا نمیکنن واسه من ۸۵ بود ۹۵ شد 

دو تا جای مختلف رفتم همینو گفتن بمن 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
من انجام دادم ۵ ساله، دورو ورمم انجام دادن، مثل عمل بینی خیلی راحت بود، راضی امممم دکترتم خوب باشخ ا ...

نه عزیزم اصلا سرطانی نمیشه خیالت راحت کلا پروتز هیچ ربطی به سرطان نداره اینکه میگن هر ده پونزده سال باید تعویض بشه به خاطر اینه که شکل اولیه اش از بین می‌ره و به اون قشنگی اول واینمیسته