2777
2789

بفرمایید زولبیا خودم پز 😂

نه قیافه داره نه مزه خاص 

اصلا طعمش شبیه بیرونیا نشد هی زیر پستا به به چه چه میکنن فکر کنم دروغ این بیرونیا یه چیزی میزنن خوشمزه میشه 

اینم طعمش بد نیست ولی عین بیرونی نیست 😄😄😄😄

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار

برا دیدن هنرای من باید تعمل کنی جانم 😄😄

چه استیل گنگی🤤به به

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
چه استیل گنگی🤤به به

😁گول ظاهرش ونخور

😂😂😂خدا قوت اونقدار هم بد نیست بنظر میاد ترد نیست ولی نوووش جونت زحمت دستته خوردن داره

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

با زولبیا قلبمو خش انداختی لعنتی😐😂💔

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

😂😂😂خدا قوت اونقدار هم بد نیست بنظر میاد ترد نیست ولی نوووش جونت زحمت دستته خوردن داره

اتفاقا خرچ خرچ میکنه فقط اصلا طعمش شبیه بیرون نیست 🤭

😁گول ظاهرش ونخور

اخ پس چرا ظاهرش انقدر جاذابه 

خطرناک ترین خوردنی دنیا ، گول ظاهر آدما ... یعنی گول ظاهر خوردن زولبیاس🥲

یه روح نقاش،تو کالبد یه فضانورد که قراره دکتر بشه✨از بدو تولد پرسپولیسی بودیم و هستیم😍❤️میراکولر🐾🐞عاشق خون آشام ها🧛🏻‍♀️❤️من ایرانم رو دوست دارم، سرزمین جدم کوروش بزرگ، سرزمین اجدادم، هویت و شناسنامه ام🤍داشتم توی سیاهی و ناامیدی غرق میشدم تا اینکه اونا رو پیدا کردم، اونا باعث شدن دوباره نور رو ببینم✨پس قبل از اینکه جلوی من به اونا توهین کنی، اینو یادت باشه اونا هزاران کیلومتر از من دور بودن و حتی منو نمیشناسن، اما حالم رو خوب کردن و قلبی که دیگران شکستن رو ترمیم کردن🫂،ولی تو هیچ کاری برای خوب شدن من انجام ندادی، پس لطفاً اظهار نظر نکن، اونا هفت تا فرشتن، من به این ایمان آوردم✨💜BTS and Army forever
با زولبیا قلبمو خش انداختی لعنتی😐😂💔

بله هنرای من خشمیندازه قلب و 😃

اخ پس چرا ظاهرش انقدر جاذابه  خطرناک ترین خوردنی دنیا ، گول ظاهر آدما ... یعنی گول ظاهر خوردن ...

😄😄 

من الان روزم این ب چشم خوشمزه میاد😂

اصلا باور نکن انگار یه کیلو شکر دارم میخورم 😄😄