2777
2789
عنوان

نگا استیل گنگ و نگا ترکیب رنگ نگا 🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 33 پست
بله هنرای من خشمیندازه قلب و 😃

اخ گلبم🥺

راستشو بخوای عزیزم من میدونم که خیلی بهت سخت گذشته، حتی اینو هم میدونم که مسئولیت و بارِ زندگی روی دوشت سنگینی میکنه و حتی میدونم که ممکنه ادامه دادن برات سخت باشه ولی فقط خواستم بهت اینو یادآوری کنم که این وزن سنگینی که حس میکنی، وزنِ بال هاته، نه وزن بارهات... پس پرواز کن

اصلا باور نکن انگار یه کیلو شکر دارم میخورم 😄😄

😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا خرچ خرچ میکنه فقط اصلا طعمش شبیه بیرون نیست 🤭

😂الهی، شربتت رو شیرینتر کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
خوش اب و رنگه که😁 واقعا همین که بلند شدی کار کردی هنره والا من از کمردرد تو رختخواب افتادم دلم هوس ...

تو اینستا انقدر پیجا تبلیع کردن باخودم گفتم پس کاری نداره بلند شم 😑😑ولی ازشوخی گذشته حلواهام حرف نداره🥰

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
😂الهی، شربتت رو شیرینتر کن

از شیرینیش دارم بالا میارم شکرک بست 😖

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمی رسند شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز و شاداب صبرم می گوید : امیدی هست ؛ چون خدایی هست آری ، و چه زیبا نوشته بود همواره با خود تکرار میکنم، امیدی هست ؛ چون خدایی هست خدا
اخ گلبم🥺

🤣🤣

از شیرینیش دارم بالا میارم شکرک بست 😖

فعلا نیم کیلو بفرست ببینم چی کم داره😜گلاب زدی؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

شوهر من زولبیا بامیه اش از بیرون هم خوشمزه تر میشه اما کل آشپزخونه رو گند می‌کشه..دیروز گفتم بخریم گفت درست می‌کنم برات گفتم نه عزیزم چه کاریه از سر کار میای خسته‌ای موقع استراحته بخواب زولبیا نمی‌خواهیم🤣

این ۸۳ که تو اسممه سال تولدم نیس خیلی پیرتر از این حرفام🤣 ۸۳ به میلادی 
دروغ میگی دلمون نره ولی خوشگله و مطمئنم خوشمزه

نه بخدا شکرک بست تموم شد انگار شکر حالی میخوری 😂

دهنمو اب ننداز😢

نیم کیلو از بیرون بخر 🤣زحمت الکی نکش

شوهر من زولبیا بامیه اش از بیرون هم خوشمزه تر میشه اما کل آشپزخونه رو گند می‌کشه..دیروز گفتم بخریم گ ...

اخی خدا برات حفظش کنه عیب نداره فدا سرش بدار درست کنه شمام کمکش کن تمیز کنه