2777
2789
عنوان

سقط جنین

420 بازدید | 27 پست

خانما، یه مشورتی می‌خوام بکنم هرکسی احساس می‌کنه می‌تونه کمک کنه بیاد، ممنون، من با شوهرم مشکل داشتیم قرار بود طلاق بگیریم یه سال قهر کردم هرکاری کردم طلاقم نداد مهرمم حلال میخواستم بکنم، اومد محسن محضر اسفند ماه بازم طلاقم نداد گفت فرصت دوباره بده بهم، منم گفتم باشه برگشتم سر خونه ام، شوهرم تغییر کرده اما خیلی خیلی کم منم راضی نیستم همش درگیری فکری دارم همش، گاهی دعوا می‌کنیم، راستش تنبلی تخمدان داشتم فکر نمیکردم باردار بشم، چون دو سال جلوگیری نکردم باردار نشدم رفتم دکتر گفت باید درمان شی منم همون وقتا که میخواستم جدا شم بود راستش نرفتم برا درمان، خلاصه الان باردارم یعنی فکر کردم باردار نمیشم ب این خاطر جلوگیری نکردم این بچه ناخواسته بود خیلی هم ناراحتم، الآنم نمیدونم چکار کنم گاهی وقتا میگم بچه رو سقط کنم جدا شیم، به نظرتون چکار کنم؟ الان هفته هفتم بارداری هستم به نظرتون بچه رو سقط کنم مشکلات زیادی برام پیش میاد؟ اصلا چجوری باید سقط شه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم سقط گناهه و قتل محسوب میشه و باید باتوجه به سن جنین دیه پرداخت کنین

شما باید جلوگیری میکردین اینکه فک  نمیکردین باردار بشین و جلوگیری نداشتین درست نیست

الانم خدا خواسته و باردار شدین سعی کنین به جای حدف بچه زندگیتون رو درست کنین ان شاءالله خدا هم کمکتون میکنه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

عزیزم سقط یعنی قتل نفس .. نکن .. حکمتی تو تولد این بچه است که بعد دوسال بهتون هدیه داده شده ... میخوای طلاقم بگیری حداقل بچتو نکش .. چند سال دیگه که پیر شدی میگی اگه بود الان سنش اینقدر بود . بهم سر میزد، دلم خوش بود به حضورش ..

( یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ...)

عزیزم بچه ها محصول دو چیز هستن اول رفتار پدر مادر باهم دومیش پدر مادر با بچه ،من مثل همه معتقدم حکمت خدا این بوده ک شده پس خدا خواسته ...در کنارش شما هم فکر کن به عنوان والد چند درصد میتونین والد خوبی براش باشین ..انشاالله بهترین تصمیم و میگیری

عزیزم نعمت خدا رو ضایع نکن. خیلیا بعد از سقط نازا میشن. تو همین سایت یه مورد دیدم. میگی شوهرم بهتر شده که. میدونی با داشتن تنبلی بدون درمان باردار شدی یعنی خدا بهت این هدیه رو داده. خودتم جلوگیری نکردی پس مسوولیت کاراتو به عهده بگیر. قدمش مبارک باشه

عزیزم بچه ها محصول دو چیز هستن اول رفتار پدر مادر باهم دومیش پدر مادر با بچه ،من مثل همه معتقدم حکمت ...

آره منم حس میکنم خدا خواسته،چون دکترم تعجب میکرد می‌گفت اثری از کیست هات نیست چجوری شده؟

الان دیگه قلبش میزنه، تلافی جلوگیری نکردن شما رو نباید اون طفل معصوم با جونش جبران کنه، یه کاری کردیت پاشم وایسید

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤