2777
2789
عنوان

کی گرافیک خونده؟

267 بازدید | 22 پست

تجربیم و میخوام تغیر رشته بدم 

دهمم، درساش سختمه علاقه ای هم ندارم تقریبا به اجبار اومدم

الان میخام تغیر رشته بدم باید چیکار کنم؟ یسال میشه عقب نیوفتاد؟ 

و اینکه اگه میدونید درسای گرافیک چیَن و چیکار میکنن لطفا بگین

منم خیلی میخوام تغییر رشته بدم

چطور راضیشون کردی؟

خودم فقط میدونم عکاسی انیمیشن سازی و طراحی رو دارن

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی میخوام تغییر رشته بدم چطور راضیشون کردی؟ خودم فقط میدونم عکاسی انیمیشن سازی و طراحی رو ...

عزیزمن ایناارزش اینکه چندین سال بخونی نداره برو‌کلاس جداگونه اتفاقا کارخوبی‌کردی این رشته هانخوندی 

بنظرم تغییر رشته نده همینو بخون تموم کن

اما کلاس بیرون برو 

در نهایت دانشگاه کنکور هنر شرکت کن ولی حتما کلاسای بیرون برو شرکت کن مثل نقاشی  

خدایا شکرت که هوامو همه جوره داشتی حتی تو بدترین شرایط و جایی که اصلا فکرش نمیکردم خدایا مراقب دخترکم باش میخوام بهترین تو اخلاق و رفتار باشه موفق و با خدا و مردم دار باشه خدایا تو تربیتش بهم کمک کن   
منم خیلی میخوام تغییر رشته بدم چطور راضیشون کردی؟ خودم فقط میدونم عکاسی انیمیشن سازی و طراحی رو ...

چندمی؟ 

میبینن ک عصبی میشم ک کلی درس میخونم اخر نمرم خوب نمیشه مخالفتی نکردن هرچند که کاش از اول اجباری نبود 

شهر ما انیمشین نداره 

نمیدونم چ رشته ای برم

عزیزمن ایناارزش اینکه چندین سال بخونی نداره برو‌کلاس جداگونه اتفاقا کارخوبی‌کردی این رشته هانخوندی&n ...

خب نه برای کسی که مثل من که تمام زندگیش نقاشی و موسیقیه

من احساس میکنم اگه شغلمو براساس رشتم انتخاب کنم روحمو کشتم

نمیدونم به هر حال که فعلا با گریه دارم درسامو میخونم ببینم چی میشه

روی یه تیکه سنگ متحرک وسط ناکجااباد جهان هستی توی یه بدن ضعیف و یه بار مصرف و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور...!
چندمی؟  میبینن ک عصبی میشم ک کلی درس میخونم اخر نمرم خوب نمیشه مخالفتی نکردن هرچند که کاش از ا ...

منم دهمم

هعی چی بگم میتونی کنکور هنرم بدی

عزیزمن ایناارزش اینکه چندین سال بخونی نداره برو‌کلاس جداگونه اتفاقا کارخوبی‌کردی این رشته هانخوندی&n ...

اخه اصلا وقت نمیکنم😕 ک بخام کلاس جدا برم 

بعد دارم برا مدرسمم هزینه میدم، کلاس جداگونه هم برم علاوه بر وقت و حوصلش هزینه جفتش باهم برا خانوادم یذره سخت میشه نمیخوام اذیت شن

خب نه برای کسی که مثل من تمام زندگیش نقاشی و موسیقیه من احساس میکنم اگه شغلمو براساس رشتم انتخاب کن ...

عزیزدلم اصلا اینابازارکارنداره اینومنی میگم که تندیش نقاشی مسابقات کشوری دارم. کلی کلاس رفتم انقدپیش رفتم فقط اخرش میبینی عمرت الکی رفت بدون هیچ اقتصادی بدون هیچی  به نظرمنکه اصلا یک درصدارزش ندارن خوبکه اکه برای دل خودت بری مثلا چندجاملاس نه اینکه کل هدفت بشه هنراخرش جزپشیمونیذهیچی نیست