2777
2789
عنوان

دل بكن تا جون نكني

207 بازدید | 9 پست

وقتي احساس ميكني اين فرد مال تو نيست 

و تو مال اين فرد نيستي

و به ازاري هر واحد از زمانِ تو داره تورو به اسارت ميكشونه

چرا عزتتو از بين ميبري

پس دل بكن تا جون نكني🙂🙂🙂

دكتر انوشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مگه چی شدی؟

ازهمسرم جداشدم ولی با این همه بدی هنوزم نتونستم ازش دل بکنم...ذره ای دوستم نداشت حتی یک ذررره اوضاع مالی افتضاح درووغگو خانوادش بدبودن تنهاحسنی ک داشت اخلاقش خوب بود..یک پسر دوساله هم دارم ازش که جدیدن با پسرم تهدیدم میکنه که اگه مهریتونبخشی میگیرمش ازت..ماهی ۸۰۰ قسط مهریه میده همونم مثل خاره توچشمش هرجوری میتونه اذیتم میکنه ولی مهرش از دلم نمیرع ک نمییرررره

ازهمسرم جداشدم ولی با این همه بدی هنوزم نتونستم ازش دل بکنم...ذره ای دوستم نداشت حتی یک ذررره اوضاع ...

رو خودت کار کن ِ مهرش کجا بوده با این کاراش؟ اخلاق داشت تهدید نمی کرد 

مشاوره رفتی؟

پادشاهِ جهنم خودت باش ، نه کارگر بهشت دیگران..!                            {{ دختر نازم، به دنیا اومدی و دنیای من شدی  }}
رو خودت کار کن ِ مهرش کجا بوده با این کاراش؟ اخلاق داشت تهدید نمی کرد  مشاوره رفتی؟

نه نرفتم⁦☹️⁩

شایدم بخاطر احساس تنهایی ک الان میکنم گاهی دلم براش تنگ میشه ومیگم کااش بود

اگ یک خانواده درست حسابی داشتم ک حمایتم میکردن شایداصن جای خالی اون حس نمیشد ولی متاسفانه هیچکسوندارم

عزیزم پست قبلی خواستم بگم...باز گفتم دخالت نکنم

ولی همین الان دوران نامردی و عقد..خووووب فکراتو کن خوب به اخلاقش توجه کن تحقیق کن...عزیزم منم مثل شما بودم از دوران نامزدی تا عقد همجور اخلاقش روشد...ولی من گفتم مردم چی میگن زشته توعقدجدا بشم...ولی الان بعد۱۳سال اذیت شدن جدا شدم

ببین بددل نباشه..خسیس نباشه..دست بزن نداشته باشه..بددهن و بفکر نباشه...کاری باشه..اهل محبت و برو بیا باشه باایمان باشه  ببین باخانوادش و بالعکس چجوری باهم برخورد میکنن... همجوره دقت کن..بخدا همچی دوست داشتن نیست..منم چون دوسش داشتم فقط ۱۳سال خودم اذیت شدم از همچیم گذشتم ..بخدا بفکر حرف مردم نباش عاقلانه فکر کن یا تلاش کن زندگی خوبی داشته باشین و...یا برو سمت کسی که اذیت نشی‌‌‌.