2777
2789
عنوان

کم خونی و آهن پایین

247 بازدید | 20 پست

سلام خانم ها 

کم خونی و افت آهن باعث دست درد و گزش دست هم میشه 

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلع

خواهرم آهن بدنش پایین بود دوباره دستاش درد گرفتن 

نگرانشم اخه چکاپ دادیم فقط کم خونی داشت بخاطر همینه؟

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
بله ریزش مو همکمیاره واسه من‌اورده😐

بله موهاشم اتفاقا خیلی خواهرم کم شده بچه های دهه ۸۰ اصلا قرصاش نمیخوره حرف گوش نمیده شماهم دستاتون درد میکرد؟

سلام من ک کم خونم و گاهی بشدت دست و پاهام درد میکنه ایقد دستام بی حس میشه ک گوشی رو نمیتونم تو دستم نگه دارم  اغلب گاهی هم سرگیجه دارم

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
اره عزیزم عددhb چند بود؟

یآدم نیست راستش دکتر گفت فقطکم خونی و  آهن شدید داره دوباره میبرمش آزمایش 

کمبود اهن هر بلایی سر ادم میاره منم ازمایش دادم خیلی پایین بوده احساس غش میکردم پاهام داشت فلج میشد امپول دارو داده یه امپول اهنم بهم تزریقکردن یه کم بهتر شدم

من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو دارم
خواهرم آهن بدنش پایین بود دوباره دستاش درد گرفتن  نگرانشم اخه چکاپ دادیم فقط کم خونی داشت بخاط ...

نمیدونم عزیزم یکی از علامتای کم خونی همینه 

برای رسیدن ب حاجت دلم ی صلوات مهمونم میکنی 
بله موهاشم اتفاقا خیلی خواهرم کم شده بچه های دهه ۸۰ اصلا قرصاش نمیخوره حرف گوش نمیده شماهم دستاتون د ...

اره وقتی میخابم دستم خاب میره پاهام‌خاب میره.. چشام سیاهی میره فقط بایدتغذیشودرست بشه چیزای مقوی بدیدیهش قرصشم که بایدبخوره واسه مدت طولانی 

💔🖤
سلام من ک کم خونم و گاهی بشدت دست و پاهام درد میکنه ایقد دستام بی حس میشه ک گوشی رو نمیتونم تو دستم ...

بله دقیقا همینجوری هست ما می‌ترسیم خدای نکرده مریضی بدی گرفته باشه توو سن ۱۷ سالگی مامانم خیلی حالش بده دکتر هم برا هفته بعد وقت داده

ریزش مو هم دارم ..ولی چ فایده دکتر میرم قرص فولیک و اهن و اینا رو میدن بعد ک ازمایش میدم همونه هیچ تغییر نمیکنه الان هفت هشت سال ک ازمایش میدم همونه 

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم