2777
2789
عنوان

شوهرم گفت ما فقط هم خونه اییم همین

631 بازدید | 36 پست

خواهش میکنم تا اخر بخونید و راهنماییم کنید 

۴ساله ازدواج کردم یه دختر دارم اوایل رابطمون عادی بود تلخیو شیرینی داشت ولی همه چی بهم ریخت شوهرم بهم خیانت کرد دست بزن داشت فوق العاده بددهنه کوچکترین حرفی بزنی شروع میکنه فحاشی کردن به خانوادم هیچ احترامی نمیزاره وهرچی اخلاق بده که یه ادم میتونه داشته باشه این داره

با همه ی اینا فقط وفقط بخاطر اینکه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم بخاطر بچم هم اینکه جایی رو نداشتم برم باهاش زندگی میکردم خودمم دیگع دوسش ندارم منتظر بودم پس انداز کنم و بعدش طلاق بگیرم چون هیچ پولی ندارم خانوادمم وضعشون طوری نیس که خرج منو بدن تووشهر کوچیکن حتی سرکارم نمیشه رفت 

منم بخاطر همین چیزا هیچوقت به قهر فکر نکردم از پنجشنبه هفته پیش سر یه مسئله بی ارزش شوهرم دیگه حرف نمیزنه باهام بعد چن روز دوباره سر یه مسئله دیگه حرفمون شد که بدتر شدیم الانم یه استوری گذاشته بود که اگه جدا میشدم هیچوقت عاشق نمیشدم و این حرفای شکست عشقی منم گفتم چ لزومی داره عالم وادم بدونن اینارو نزار که گفت ازت متنفرم و تو فقط هم خونه ی منی دیگه هیچی برام نیستی 

حداقل قهر کن برو خونه بابات بفهمه میتونی یه کار انجام بدی همینجور ساکت نشستی هر کار دوست داره بکنه .در مورد بچه هم نقطه ضعف نشون نده بگو باباش چه گلیزده به سرم که این چیکار کنه .بگو بچه ات رو میدم دستت میرم خونه بابام

هنوزم کسی تو زندگیشه؟

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
ینی بچه رو بهش بدم؟مامانم میگه اگه میای بچتو نباید بیاری 

اگه رفتارش با بچه بد نیست آره بده .یه مدت دور باشی سرش به سنگ میخوره .حداقل برای برگشتنت شرط بزار که برین پیش مشاور بگو بریم اشتباهاتمون رو بفهمیم

الان من راهنمایی میخوام با همه ی اینا ک گفتم چیکار کنم برم خونه مامانم ؟گیج شدم خسته شدم دیگه از این ...

شما که میگی خانوادت مشکل مالی دارن و نمیتونن مخارج شما رو بدن خودتم پول نداری فکر نمیکنی اگر بری هم خودت شرایطتت بدتر میشه هم بچت این وسط بدون مادرمیفته زیر دست این روانی بی ادب؟!خودتم فردا پس فردا دلتنگ بچه میشی با خانوادت بحث میکنی بعد میگی وای چکار کنم برگردم .این که اینجور که معلومه دنبالت بیا نیست پس قهر به چه دردت میخوره