2777
2789
عنوان

اوایل فکر میکردم مشکل معده دارم

284 بازدید | 9 پست

سلام من معده ام که سوزش داشت فکر میکردم مشکل معده دارم. اما الان ها دقت میکنم فقط وقتهایی که سر موضوعاتی ناراحتم و جوش میزنم سوزش معده ی بدی میگیرم.

معده عصبی همینه؟؟یا این یک چیز دیگست؟من جوری معده ام میسوزه انگاراسید ریختن تو معده ام. ولی جالبه وقتی حالم خوبه حتی  چند ماه هیچ وقت معده ام درد نمیگیره. 

اره اسید معدس

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از این کی بورد خودکار     عُق می زنم

خخخخخخ😆😆وای چه خوب شد پرسیدم. همش داشتم فکر میکردم این عشق میزنم باز جدیدا مد شده من نفهمیدم. آخه اولا تو نی نی سایت به شوهر میگفتن شوشو. من نمیدونستم‌منظورشون شوهر هست.‌گفتم لابد اینم جدیده😆😆