2777
2789
دو هفته پیش رفتم سنوی داپلر تو هفته 33 وزن جنینم 1900 بود که دکتر سنو گف وزنش کمه...و خودمم کلن 5 کیلو اضافه وزن داشتم.دور سر و دور ران جنین همون 33 هفته بود اما دور شکمش 31 هفته که دکتر گف نشاندهنده رشد کم هس...من خیلی نگران شدم و سعی کردم به تغذیم برسم اما دیروز که رفتم پیش دکترم ارتفاع رحمم رو اندازه گرفت و گف به سن سنو نمیخوره و شکمت کوچیکه و گف مجدد برم داپلر اما خب من دیگه نمیخام برم چون حرکات جنینم خیلی خوبه وزنشم تا دوهفته پیش معمولی بود اما دکترم اینطوری میگه...
سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
لیدی میل بخور+روغن ماهی.حسابی وزن میگیره
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خداروشکر. من بچم ب خشکی افتاده بوده بند نافم دورش بوده خونرسانیش کم بوده. ماه اخرم سونو نرفتم موقع زایمان دکترم فهمید. بچم 2600 بود وزنش ولی وقتی دنیا اومد ماهی یک و نیم کیلو اضافه میکرد زود بزرگ شد
اخه دکترم گف اگه وزن نگیری مجدد برو سنوی داپلر و اکه دیدیم رشد جنین خوب نیس باید زایمان کنی چن هفته زودتر از موعد..دوس ندارم تو دستکاه ببچمو بذارن ...فکرم خیلی درگیره
ممنونم دوس جونا...خب توی سنوی داپلر دوهفته پیش اگه بندناف دور گردنش بود باید نشون میداد دیگه درسته؟حرکاتشم خیلی خوبه