2777
2789
عنوان

سرگرمی برای پسربچه ۷ساله و۹ساله

443 بازدید | 26 پست

سلام دوستان

میشه بیایید راهنماییم کنید

دوتا پسر دارم که دوست دارم بیشتر باشون وقت بگذرونم اما نمیدونم چجوری!چه بازی!چه سرگرمی براشون فراهم کنم!؟

دلم میخواد محیط خونمو براشون شادو جذاب کنم امانمیدونم چی مناسب سنشون هست!

فعلا که بخاطر افسردگی خودم وبی حوصلگیم طفلیا یا تلویزیون نگاه میکنن یاتبلت یا نهایتا بلند میشن توسروکله هم میزنن😓 متاسفانه!

دلم میخواد سرگرمی سالم براشون فراهم کنم دلم میخواد بیشتر بهشون نزدیک بشم وباشون صمیمی باشم اما راهش رو بلد نیستم!

ممنون میشم ازتجربیاتتون بگین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پازل هزار تیکه.روبیک و این جور چیزا

یه صلوات میفرستی برا حاجتم 🙂                                  اگه باهام مخالفی مؤدبانه بگو 🙃                                         بسی صلح طلبم 🤭.                                                بنده معمولی خدام 😶                                                                                      

اگه حیاط دارید آب بازی البته آپارتمان ها هم الان حیاط دارند تفنگ آبپاش، دوچرخه ،توپ بازی فکر کنم پسر بچه ها تو این سن ازین بازی‌ها خوششون میاد همینطور آلام که هوا خوبه پارک ببریشون

بازی راز جنگل

شطرنج 

حتی منچ

پی اس

تیله

کارت بازی هنوزم هست

به چه هنری علاقه دارن همون کلاس بنویسشون

خیلی چیزا

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔

الان هوا داره رو به گرما میره براشون دو جفت اسکیت بگیر یکی از بهترین بازیای دوران کودکیه  بنویسشون کلاسش  پارکم ببرشون خالی میشه انرژیشون کلی کیف میکنن

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔