۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فدات الحمدلله خوبم حنانم خوبه خداروشکرواکسن۶ماهگی زدیم تب کردبچم پریروززدیم ولی هنوزاذیته نه خوب شیر ...
ای جوووونمممم کی دخترمون ۶ماهه شد 🤩🤩🤗 چ زود گذشت. ای خداااااااخیلی سخته تب .انشالله زودی خوب میشه خیلی بده بچه ها مظلوم میشن وبی حوصله😕 آره ی وقتا انقد تکون میخوره ک نگو همش بیدارم یجورایی 😍اما باهمه سختیاش حس خیلی خوبیه وقتی تکون میخوره اما یوقتا ک بهش فکر میکنم میترسم فکر اینکه یه انسان دیگه تو بدنمع 🤣 امروز دیدم زیر شکمم ترک خورده😥
خوشبحالت من بعدزایمانم خیلی وزن کم کردم بچم شیرمیدم شدم پوست واستخون😭😭😭
نهههه دوس نداااارررم چاق شم . اشکال نداره هرچی باشه ازچاقی والا بهتره قدر بدون دختر👍😂
سلام عزیزممم . هنوز خیلی کوچولوووو ۵ هفته و ۶ روز 😁😁 دعا کن هفته ی دیگه میرم سونو قلب صدای قلبشو ...
ای جان الهی شکر😍😍😍😘😘...توکل کن به خداخودش بهتریناروبرات رقم میزنه حتماصداشومیشنوی ان شاءالله استرس خوب نیس خودت که بهترمیدونی فقط هرروزایت الکرسی بخون برانینی جون...دکتررفتی؟
تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
اره خیلی بده راستی ۵فروردینم دندوناش نیش زدن😍😍😍اونروزم بچم تب کردلپاش اب شدکلا😭😭اره منم همین تر ...
عسلممممم دندونم دراورده؟🤩چ زود بزرگ میشن این وروجکا ای جونممم. اشکال نداره مامانی بازم لپاش درمیاد میچلونیش😍🥰. توک بارداریه راحتی داشتی بیار خب 🤭🤗آره ی چند روزیه میزنم روغن زیتون اما فکر نکنم تاثیر زیادی داشته باشه . تو ترک نداره شکمت؟