۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
عسلممممم دندونم دراورده؟🤩چ زود بزرگ میشن این وروجکا ای جونممم. اشکال نداره مامانی بازم لپاش درمیاد ...
اره یه مثل قدیمی هس که میگه بچه همسایه زودبزرگ میشه😂😂😂ان شاءالله که لپی بشه دوباره بچم🙂اره ولی هنوززوده ان شاءالله حنانه ۳ساله بشه میریم برابعدی🤣🤣🤣الان توماه۷هستی؟نه توبزن هرشب قبل خواب تاثیرشومیبینی...من ارماه۷هرشب پشت سرهم میزدم زیرشکمم که اصلادیده نمیشه ترکاش چون خیلی ریزن چندتاپایین پهلوهازده که یکم دیده میشه..بااینکه شکم من خیلی بزرگ شده بود روغن بزنی ترک میزنه بازم ولی کمتر
تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇
اره یه مثل قدیمی هس که میگه بچه همسایه زودبزرگ میشه😂😂😂ان شاءالله که لپی بشه دوباره بچم🙂اره ولی ه ...
🤣🤣🤣🤣🤣🤣آره دیگه . ایشالله درمیاد لپاشم مامانی.🤩 آرهه اتفاقا واسه منم زیر شکمم چندتا ریز زده قبلش همونجا خیلی خارش گرفته بود الان چندروزه میزنم تاببینم چی میشه .من ب کمم راضیمم😂
۱۴۰۰/۷/۲۴روز امامت امام زمان بیبی چکم مثبت شد . ۱۴۰۰/۸/۱۲صدای قلب کوچولوشو شنیدم🤩 . خدایاااا خودت مراقب هدیه ای که بهم دادی باش.🥰خداااایاااا منم زودتر ببرپیش مامانم .من بدون مامانم نمیخوام این دنیارو😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ریحانه جون سلام خوبی عزیزم؟چه خبر؟خونه چیشد؟برکه جونم خوبه😍😍😍😍
سلام فداتشم توخوبی؟🤩🤩 حنانه جونم چطوره؟ فعلا ک دنبال خونه ایم عزیزم . چند روز پیشا لکه بینی شدید داشتم رفتم بیمارستان . خداروشکر ب خیر گذشت .دکتر گفت ب خاطر داروهام بوده ک خونمو زیادی رقیق کرده .ولی فاطمه جون خیلی روز بدی بود کلی استرس کشیدم
سلام فداتشم توخوبی؟🤩🤩 حنانه جونم چطوره؟ فعلا ک دنبال خونه ایم عزیزم . چند روز پیشا لکه بینی ...
فدات عزیزم مام خوبیم...الهی خداروشکرکه بخیرگذشت وچیزی نبوده بیشترمراقب خودت وبرکه جون باش که ان شاءالله این چندهفته هم بسلامتی بگذره وبوقتش دخترگلمونوسالم بغل کنی استرس خونه واین حرفاروهم نداشته باش همه چی روبسپاراول به خداجون بعدم همسرجون شک نکن خداخونه روهم براتون درست میکنه چون میدونه توشرایطت فرق داره مثل من که توحاملگیم تواوج استرس وحال خرابم خداکمکمون کرد😘😘
تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇