2777
2789

پس فردا شوهرم یه چک40میلیونی داره دعا کنین پولش جور بشه جای چکش خالی نمونه😔😔انقد این چند روزاسترس کشیدیم هردومون که.خدا میدونه انگار زندگیمون روهواس هردومون خیلی غصه میخوریم توخونمون یه غم بزرگیه چشم تو چشم هم میشیم ازاین همه درموندگی اشکمون در میاد 😔😔 ازتون خواهرانه میخوام برام دعا کنین و نفری یه صلوات بفرستین مشکلم حل شه وابرومون نره... خدا یه معجزه ای کنه و این پول تا فردا شب تو حسابمون باشه خدایا ینی میشه😔😔😔😔 میشه پربازدیدش کنین خیلی گرفتارم به دعای تک تکتون احتیاج دارم واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره واقعه هر شب بخون مشکل مالیتون حل میشه . 

یکی از اقواممون خیلی فقیر بود خانم شروع کرد ۸ سال ب قران خوندن و سوره واقعه 

الان  شنیده ام  پسر هاش کارگاه زدن ماهی ۶۰۰ میلیون و بیشتر گیرشون میاد همشم به خاطر سوره هایی هست ک خانم خونده 

امشب حتما میخونم عزیزم 🌹

امشب براتون دعا میکنم مشکلاتتون حل بشه . 

وقتی سوره میخونی هدیه کن ب امام علی (ع) 

دعاتون مستجاب شد سعی کن تا اخر عمرت هرشب این سوره بخونید . رزق و روزیتون زیاد میشه مطمئن باش 

عزیزم از دعای حرز امام جواد استفاده کنین  برای رفع مشکلات و جلوگیری از رفتن آبرو ، کاههش استرس و...موثره 

این دعارو آیت الله بهجتم توصیه کردن تو نت درموردش سرچ کنین ضرر نمیکنین ...

انشاءالله که مشکلتون حل میشه 

اره واقعا خیلی خیلی سخته انشاالله واسه هیچکس پیش نیاد این شرایط

امضامو بخون

منم مشکل شمارو دارم چند روز دیگه موعد چکمونه هنوز جور نشده دارم میمیرم از استرس

گفتم چکش پاس بشه یه شب راحت بخابم

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

اسی چی شد ؟؟من که پولمون جور نشد هنوز

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه