2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بگو بیرون زدگیت چجوریه؟خودش جا میره یا باید با دست جا بندازی یا اصلا جا نمیره؟

بیرونه در حد شاید یه بند انگشت فشار بدم یه لحظه می‌ره باز میاد بیرون🙈😪

تو حاملگیم خیلی یبوست میشدم وحشتناک بود

بیرون زدگی دارم  واقعا جواب میده؟؟

والا دکتره یه بار کلاسای اموزشی گذاشته بود رفتیم درمانشو داشت میگفت

میگفت ما میتونیم دارو اینا بدیم که دیگه خون و اینا نیاد ولی ما برعکس کاری میکنیم کخ ترشحاتش بیشتر بشه و تخلیه بشه 

میگفت ما بیماری رو حبس نمیکنیم تو بدن 

درمانمون بر اساس تخلیه ست

به نظرم برو پیش یه دکتر خوب نتیجه میده

یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـده‌از دست رفتـہ ها...❤‍🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️
بیرونه در حد شاید یه بند انگشت فشار بدم یه لحظه می‌ره باز میاد بیرون🙈😪 تو حاملگیم خیلی یبوست میشد ...

عزیزم شما گرید 4 ای.گرید 4 رو بیشتر جراحی میکنیم بازم شما به یه جراع عمومی مراجعه کن ببین چی میگه بهت اصلا و اصلا تا زمانی که میری دکتر روی تیوپو اینا نشین فیبر و اب زیاد بخور و برو دکتر 

فقط ب تعویق میندازی. عمل کن راحت شی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
والا دکتره یه بار کلاسای اموزشی گذاشته بود رفتیم درمانشو داشت میگفت میگفت ما میتونیم دارو اینا بدیم ...

عزیزم توروخدا اطلاعات غلط نده بواسیر چیزی ترشح نمیکنه و تخلیه هم نمیشه مگه خلطه اخه؟

عزیزم توروخدا اطلاعات غلط نده بواسیر چیزی ترشح نمیکنه و تخلیه هم نمیشه مگه خلطه اخه؟

غلط نیست که گل

من خیلی در جریانش نیستم ولی فکر کنم خون میاد

اخه تو طب سنتی میگن به خاطر سوداست

سودا رو تخلیه میکنن

یٰاࢪادَّمٰاقَـدْفـاٰتَ | اے بازگرداننـده‌از دست رفتـہ ها...❤‍🩹برای قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستین لطفا😞❤️
تیوپو چیه؟😔

تیوپ.این چرخ های جلوی فرغون هستن خیلیا میگن برای بواسیر بشین روی اونا ولی خب باور غلطه و باعث میشه بیشتر به رگای واریسی اون قسمت فشار بیاد اگه نمیدونی چیه اصلا ولش کن😅من گفتم که استفاده نکنی یه موقع به توصیه ی بقیه

تیوپ.این چرخ های جلوی فرغون هستن خیلیا میگن برای بواسیر بشین روی اونا ولی خب باور غلطه و باعث میشه ب ...

شنیدم روی آجر داغ شده بشینیم درمان میشه واقعیته؟