2777
2789
عنوان

حالم خرابه جاری ام زنگ زد بهم گف چرا هر هفته میای خونه مادرشوهرمون؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4238 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری من هفته هفته میموند والا بعد ۹ماه عروسی گرفتن البته خانواده دختر کش دادن برای جهاز منم میگفتن بیا بمون من دیر به دیر میرفتم 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

خدایا برای نداشتن جاری هزاران بار شکرت

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
کاری نکن بین تو و شوهرت خراب شه. خواسته زیر زبونتو بکشه ببینه رابطه دارین یا ن بهش رو نده

زیاد بهش رو نمیدم چون یکی دوبار هم غیبتمو پیش مادرشوهرم کرده بود هرچی بهش میگم ده تاهم میذاره روس به مادرشوهرم میگه

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

اصلا من کاری ب حرف جاریت ندارم 

چجوری میتونید تو خونه ی پدرشوهر با شوهرتون رابطه داشته باشید .. ادم باید تو خونه خودش باشه راحت و بدون سرخر

عروسیم یکسال عقب افتاد 😠
میگهـحتما رابطه هم دارید

میگفتی بتوچه 

چرا همه چیتو بهش میگی دیووونه شاید داره ازت حرف میکشه

ببین من اززمان عقدم اومدم پیش شوهرم یبار نامزدی پیش خانوادم وانیستادم باشوهرمم طی کردم اول جشن میگیریم بعدا بچه میارم اونم قبول کرده مشکلی نداره

من ک شبو روز پیش شوهرمم اتفاقا رابطمونم براهه اصلا  ربطی ب این چیزا نداره 

ما رابطه داریم شبوروزم پیش همیم اگ قرار باشه نگیره بخودت میگه دیگه 

بخاطر حرف اون اوقات تلخی نکن 

من فقط جهازم خونه مامانمه ک بعد جشن بیارم خونم وگرنه باشوهرم زندگی میکنیم

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

🤣🤣

چقدر تکرار تاریخ داریم.

من کلا بعد عقد پیش شوهرم بودم.

بعد عروسی مادر شوهرم گفت تو رفته بودی سر خونه زندگیت اگه عروسی نگرفته بودم هم نگرفته بودم! 

با یه نگاه شیطنتی بهش گفتم ولی گول خوردی و گرفتی🤣

اینها بحث های خاله زنکی و بیهودس .سعی کن از جاریت فاصله بگیری.تیری که احتمالا مادر شوهرت انداخته ، جاریت کرده تو سینت.

اتفاقا برو و خوش بگذرون.چه معلوم فردا چی میشه

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد.هرچقدر می شکنیم باز نمکها دارد!!
اصلا من کاری ب حرف جاریت ندارم  چجوری میتونید تو خونه ی پدرشوهر با شوهرتون رابطه داشته باشید . ...

ما ی طبقه ی دیگه میخوابیم خب اونا پایین هستن ماهم بالا 

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️
🤣🤣 چقدر تکرار تاریخ داریم. من کلا بعد عقد پیش شوهرم بودم. بعد عروسی مادر شوهرم گفت تو رفته بودی ...

چه خوب گفتییی😂😂😂 ای ول 

زیاد بهش رو نمیدم چون یکی دوبار هم غیبتمو پیش مادرشوهرم کرده بود هرچی بهش میگم ده تاهم میذاره روس به ...

خیلی ساده ای بخدا

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خیلی ساده ای بخدا

چیز خاصی نمیگمـبهش اصلا راجب مساےل خصوصی باهاش حرف نمیزنم ولی دوسه بار ازش راجب جهیزیه هاش و اینکه کی جهیزیه تو خریده بودی سوال پرسیده بودم همون سوالو ده تام گذاشته بود روش به مادر شوهرم گفته بود😕