2777
2789

مارک سامسونگ میخوام بگیرم سیزده نفره! خوبه؟؟

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ وقت ماشین ظرفشویی دوس نداشتم......برعکسه لباسشویی که عاشقشم 😍😍😍😍نقره ایی بخر

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

هر کدوم یه جور زیباست بستگی به خودت داره ، جاریم نقره ای داره، میگه نقره ای دل آدم رو میزنه، ولی من سفید دارم راضی ام، اگه ال جی دارن به نظرم کیفیت ال جی بهتره

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

سفید خوبه سیزده نفره هم که یه ماه طول میکشه پر بشه

والا ما هر روز پرش میکنیم 😁

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

هر کدوم یه جور زیباست بستگی به خودت داره ، جاریم نقره ای داره، میگه نقره ای دل آدم رو میزنه، ولی من ...

من فر ام رنگش نقره ایه میگم بااون ست کنم اگ این سفید باشه فر ام نقره ای حس میکنم بد دیده میشه

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

من وسایلم نقره ای هست

به سلیقه شما بستگی داره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من فر ام رنگش نقره ایه میگم بااون ست کنم اگ این سفید باشه فر ام نقره ای حس میکنم بد دیده میشه

خب پس نقره ای بگیر دیگه