2777
2789
عنوان

واس جهیزیه تون بخاری خریده بودین؟؟

908 بازدید | 56 پست

؟؟ ما خونمون اینجا تو شهر خودمون رادیات داره ولی احتمالا چون محل خدمت شوهرم یه شهر دیگست بریم یه شهر دیگه!! شوهرمم میگه واس احتیاط یه بخاری یا شومینه بگو مامانت اینا بخرن!!بخریم یعنی؟؟

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عقدین اره ولی اگه عروسی کردین گردن همسرته

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
سمت ما یا کولر میخرن یا بخاری ولی اکثرا میخرن اره

ما کولر و داماد میخره بخاری رو عروس اونم فقط یکی بقیه اش گردن داماده

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

بخاری نمیدن توجهاز معمولا 

ولی بعد چندماه مامانم زمستون شد خرید برامون 

به همسرتون بگو بخاری روی جهاز بیشتر جاها مرسوم نیس خودشون زحمت خریدشو بکشن

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏

یا پنکه میدن یا کولر گازی یا بخاری یکیشو میدن بستگی داره عروسیت کی باشه به همسرتم بگو رادیاتور کافیه بعد رفتی سرد شد خودش بخره رو نده به پدر مادرت فشار بیاره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
بگو هرموقع لازممون شد میخریم عزیزوم😐چه خوبه روش میشه بگه فلان چیز بخرن

قبلنا نمیگف تازگیا پررو شده متاسفانه

تا مهر ۱۴۰۳ قطعا معلم میشم و میرم سرکار با خودم عهد بستم تا ب رویاهام نرسم بیخیال نشم 🤝♥️