2777
2789

لطفا تجربتونو بگید 

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حساسیت داشتم از یه نوع خوراکی بعد دستم دونه زد بعد یه هفته کل دستم اون دونه ها شدن لکه های خیلی بزرگ رفتم داروخونه کرم دیترون خریدم خیلی خوب بود کلا برای مصرف روزانه هست

🤍 perfect paradise 🤍
به حق چیزهای نشنیده صورت و بدن رو شنیده بودم اما مچ دست ؟

منظورم بدنه ببخشید 

میشه برای اینکه صلاحمون تو بهم رسیدنمون باشه یه صلوات بفرسید😘💕💎 انشالله مشکلات همه حل بشه بخصوص نی نی سایتیا 💚💎😉

من آفتاب خورده بهم داغان سوخته مچ مو ساعدم 

الوعه ورا

پارافین تراپی 

ماسک نشاسته ذرت با ماست وگلاب

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏

عزیزم سیب زمینی رو رنده کن ابشو بگیر بعد با یکم ارد برنج قاطی کن یکمم عسل  طوری که مایع نیمه سفت بشه ینی خیلی شل نباشه خیلیم سفت نباشه . بعد بزن روی مچ دستت  بزار ۲۰ دیقه نیم ساعت بمونه بعد بشور هفته ای یبار میتونی اینکارو انجام بدی . البته اول ببین به سیب زمینی حساسیت نداشته باشی

من حساسیت داشتم از یه نوع خوراکی بعد دستم دونه زد بعد یه هفته کل دستم اون دونه ها شدن لکه های خیلی ب ...

کرم چیه که برای روزانه اس؟؟

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
من کرم دست الیکس میزنم سفید و نرم میکنه

نرم کننده ومرطوب کننده اس گلم

من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
هم نرم میکنه ضد اگزماو حساسیت هم هست سفید هم میکنه 

میشه همیشه استفاده کرد ؟؟

آره 

ممنون عزیزم