2777
2789

دختر من رفلاکس پنهان داره

دیروز دکتر بهش باکلوفن داد

من دو شبه بهش میدم

بچه یک سره خوابه

اصلا بیدار نمیشه

شیرم نمیتونه بخوره

شکمشم کار نکرده

خیلی نگرانم

قطعش کنم مشکلی پیش میاد؟

فردا هم باید واکسن دو ماهگیش رو بزنم

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرخودتو میدی؟ باکلوفن و قطع کن شیرخشک مخصوص رفلاکس بده ببلاک آی آر یا بیومیل آی آر

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…

نمیدونم والا پسر من رفلاکس داشت چهارماهگی دکتر اس امپرازول داد خوب بود تا دارو می‌خورد و غذا رو براش شروع کرد تا یکسالگی هم دارو رو قطع کردم کامل خوب شد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

به زور ، ناخن کندن، پوشک رو باز کردن، کف پاش محکم زدن بیدارش کن

یعنی چی همه اش خوابه

سه ساعت ونیم شیر نخورده، قندش میوفته

اون الان ضعف کرده

عوارض دارو رو نگاه کن 

دیگه بهش نده تا دوباره دکتر ببریش

برا رفلکس نوزاد ترفند هست ، سرچ کن، من مو به مو انجام دادم ، رفلکس بچه ام خیلی بهتر شد مخصوصا باد گلو، تا یک ساعت ونیم طول میکشید عاروق بزنه

کادویی جهیزیه گلدان و شمعدان ابگز  ظروف سرامیک و دکوری. انواع مدل مجسمه پلی استر  فروش کلی و جزئی  قیمت کف،   آدرس مصلی ‏سرخس۲ -ولایت۱۲نبش شهید محمدی۳
بچه من اصلا نمیخوابه میشه بهش باکلوفن بدم بخوابه؟ 

ندیا

من الان فهمیدم کلی عوارض داره

رفلاکس پنهان چیه دیگه واسه خودشون میگن.  

پسر من الان سه ونیم سالشه 

نوزادیش کوایک داشت  دکتر گفت رفلاکس پنهان هم  داره اخه اصلا بالا اینا نمیاورد کلی دارو داد خریدم اوردم تو نت زدم دیدم این داروها وقد عوارض دارن ندادم 

اخه وزن گیری و رشد قدیش خوب یود بالاهم نمیاورد دیگه ندام 

مشکل تغذیه خاصی هم بعدا پیدا نکرد

شیرخودتو میدی؟ باکلوفن و قطع کن شیرخشک مخصوص رفلاکس بده ببلاک آی آر یا بیومیل آی آر

نه شیر خشک

حساسیت گاوی داره

شیر مخصوص میخوره که همونم باعث رفلاکسشه

نه شیر خشک حساسیت گاوی داره شیر مخصوص میخوره که همونم باعث رفلاکسشه

چه شیری میدی؟

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
رفلاکس پنهان چیه دیگه واسه خودشون میگن.   پسر من الان سه ونیم سالشه  نوزادیش کوایک داشت& ...

مثل ادامس انگار یه چیزیو میجویید؟؟ 

یا شیر خوردنی همش سرشو عقب میبرد؟ 

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

مثل ادامس انگار یه چیزیو میجویید؟؟  یا شیر خوردنی همش سرشو عقب میبرد؟

اره بابا کولیک‌داشت دائما درحال گریه بود 

دوماه تموم 

کولیکز میدادم بهش ولی اونم فایده نداشت با یه روشی که خودم پیدا کردم کولیکشم کنترل کردم دارو مارو ندادم

درکل اگه وزنگیری و رشد قدش خوبه و اونقد برنمیگردونه که چیزی تو دلش نمونه دارو نیاز نیست 

عزیز میگن رفلاکس پنهان از رفلاکسی که برمیگردونه هم مضر تره

خدایا ازتو تورا میخواهم✨💚پیج آقا مهدی @2021_darmasirenoor اینستاشون..@darmasire_noor تلگرامشون🕊من همه کاربرارو خانوم میبینم و به اسم پروفایل دقت نمیکنم سلام دوستم😍😍😍😘😘برای ظهور و سلامتی آقا امام زمان مهدی موعود قائم الزمان عج صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم راه نجات قران و چهارده معصوم من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همین امروز نماز اول وقت بخون.تمام.وقتی نمازو شروع کردی هممه چیزو ول کنو فقط این وقت رو برای خدا بزار کلمه ب کلمشو تو مغزو جان و روح و قلبت معنی کن .از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز .انجامش بده و خودت قشنگ نتیجشو میبینی.نماز شبم پررانرژی مثبته پر عشقه پر خوشحالی و حال خوشه و برنامه زندگی پس از زندگی روحتما ببینید که چراغ راه. اگه گفته هام کمکت کرد به حق دین گردنت نمونه هرروزیاهرشب برای سلامتی و ظهور آقا عج صلوات بفرست هرچقدر کرمت بود.ممنونم عاقبت بخیر باشید هر سال، هر ماه، هر هفته، هر روز، هر ساعت، هر دقیقه، هر ثانیه خدایا شکرت

اره بابا کولیک‌داشت دائما درحال گریه بود  دوماه تموم  کولیکز میدادم بهش ولی اونم فایده ن ...

ابان پسر من نه ماهشه همینطوریه رفلاکس شدید داره پنهان موندم چیکار کنم دا