2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی موندگار نیست غصه نخورم،تو هیچ مسائله ای  احساسی برخورد نکنم

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

درس زندگیم: هر کسی در اندازه خودش ظالمه یکی در حد داد زدن

یکی در حد دل شکستن یکی ام در حد یه ملت رو کشتن

در بدترین شرایطه که می بینی کسی حاضر نیست برای انسانیت بجنگه و همه به فکر خودشونن

مهم نیست چه بلایی سرت میاد مهم اینه که خودشون توی این شرایط نیستن

بزرگترین حسرت زندگیم: از دست رفتم عمرم

im_aminhayai برای دوستیمون و به خاطر احترام به تصمیمت که از اینجا رفتی اینجا نمی مونم...... یادته توی تاپیکا تا ساعت چهار و نیم صبح با هم حرف می زدیم....یه شب چشمام درد می کردن بهت گفتم چشام درد گرفته بهم گفتی برو....... ای کاش پای سیستم می موندم من اون چیزی که می خواستم رو داشتم رفاقت با ارزشمون رو داشتم چشم می خواستم چیکار...... با رفتنت تمام تصمیم هام و تمام رفتارام حسرت شد برام...... بهم گفتی مهربونی ولی ای کاش مهربونتر بودم ای کاش میموندم پیشت که الان قلبم درد نگیره از رفتنت...... زخمی که میدونم هیچ وقت خوب نمیشه..... اینجا با تو بهار بود و دیگه بهار هم نمیشه..... من نمی بخشم اونی رو که بهت گفت از اینجا برو راحتمون بذار...... سهم من از دنیا یه رفیق بود همین..... من نمیمونم اینجا که فراموشت کنم جایگزین پیدا بشه برات یا هر چیزی.... درسته غنچه رفاقتمون زیر پای خودخواهی یه عده له شد ولی همیشه با خون دل و اشک چشمم ازش مراقبت میکنم.... بی رحمانه نیست که حتی نیستی آخرین حرفامو بخونی؟ آخرین حرفایی که یه رفیق داره از ته قلبش برای دوست از دست رفته اش می نویسه.....
درس زندگیم: هر کسی در اندازه خودش ظالمه یکی در حد داد زدن یکی در حد دل شکستن یکی ام در حد یه ملت رو ...

منم دقیقا بزرگترین حسرتم عمرمه 

من ۲۳ سالمه هنوز هیچ کاری برای زندگیم نکردم .دانشگا هم نرفتم 

هیچچچچ کاری😭😭😭😭 دوس دارم بمیرم

هیچیو نباید زیادی جدی گرفت نبایدم سرسری ازش رد شد

خیلی چیزا گذرا هستن 

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️