2777
2789
عنوان

جاروبرقی الجی

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 43 پست
مال ماهم ارگومکسه ۲۰۰۰عه..مال ۱۳ ۱۴ سال پیش.. الان باز ی ذره اشپزخونه رو کشیدم خاموش شد..

گرامی برای روشن شدن بعضی وقتا به مشکل نمیخورین یعنی چندبار دکمهء خاموش روشن رو بزنین تا روشن بشه؟

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرامی برای روشن شدن بعضی وقتا به مشکل نمیخورین یعنی چندبار دکمهء خاموش روشن رو بزنین تا روشن بشه؟

از دوسال پیش بله یکم..ولی چنماهه جارو تا یکم روشن میمونه خیلی داغ میشه و خودبخود خاموش میشه

ای کاش فقط ای کاش....
از دوسال پیش بله یکم..ولی چنماهه جارو تا یکم روشن میمونه خیلی داغ میشه و خودبخود خاموش میشه

اگه مشکلی رو که گفتم برای روشن شدن دارین اصلا ربطی به موتور نداره. یکی از لحیم هاش جدا شده. جاروی ما هم این مشکل رو داشت و من خودم با لحیم کاری درستش کردم. دلیل داغ شدنش هم اینه که لحیم شل شده باعث ایجاد جرقه های ریز میشه و آمپر میکشه در این حالت داغ میشه. اگه تو روشن شدن مشکل دارین یا داشتین دلیلش همینه و احتیاجی به تعمیر موتور یا تعویض ندارین

اگه مشکلی رو که گفتم برای روشن شدن دارین اصلا ربطی به موتور نداره. یکی از لحیم هاش جدا شده. جاروی ما ...

نه ت  روشن شدن مشکلی ندارم..فقط بعضی وقتا انگار دکمه رو باید بیشتز فشار بدم تا خاموش یا روشن شه..باید ببریم تعمیرکار..منکه سر درنمیارم..

ای کاش فقط ای کاش....
منظور منم همین بود 

منظورتو گرفتم..ولی منکه سر درنمیارم..بهرحال باید ببریم تعمیرکار.‌خدا کنه نگه موتورشمشکل داره..بنطر منکه موتورش ضعیف شده..چون خیلی زود داغ میکنه..مکششم خیلی کم شده

ای کاش فقط ای کاش....
جارو برقی از تعمیرگاه اومد خدارو شکر مکش و صداش مثل سابق هست به همسرم گفتم باید لوله ش رو بشوریم ا ...

به به خیلی هم عالی. فقط بزرگوار یه نکته. اگه کنترل داره روی دسته اون قسمت رو نشورین لطفا. یه کم دیر جواب دادم امیدوارم اون قسمت رو نشسته باشین یا اگه آب خورده چند ساعت صبر کنین تا خشک بشه. البته اگه روی دسته کنترل داره. امیدوارم دیگه خراب نشه. با توجه به اینکه جاروی شما کیسه نداره باید زود به زود مخزنش رو خالی کنین و صافی یا فیل ترش رو حسابی هرچندوقت یکبار تمیز کنین. پاینده باشین

به به خیلی هم عالی. فقط بزرگوار یه نکته. اگه کنترل داره روی دسته اون قسمت رو نشورین لطفا. یه کم دیر ...

بله به همسرم هم گفتم 

دسته ش رو جدا کنیم

ممنون از توجه تون

منظورتو گرفتم..ولی منکه سر درنمیارم..بهرحال باید ببریم تعمیرکار.‌خدا کنه نگه موتورشمشکل داره..بنطر م ...

احتمالش هست که موتور نیمسوز شده باشه و شاید هم همون لحیم باشه که گفتم. حالا تعمیرکار بهتون میگه احتمالا مشکل از چی هست