2777
2789
عنوان

جاروبرقی الجی

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 43 پست
مشخص نیست..بعضی وقتا بعد از ۵ دقیقه..بعضی  وقنا نیم ساعت..اونقدد روشن نمیمونه ک محافظ حرارتی بخ ...

ببینید جارو برقی چیز خاصی نداره یه برد کوچیک داره و یه موتور. من خودم بوش ارگومکس ۲۰۰۰ دارم بعداز ۳ یا ۴ سال بلبرینگ شکوند باز کردم خودم بردم دادم بلبرینگ عوض کرد برام الان ۸ ساله داره کار میکنه و مشکلی پیش نیومده. یه سری مسائل هست که برای سلامت جاروبرقی رعایتش الزامیه. مثلا برای جارو برقی های بالای ۱۸۰۰ وات از کیسهء کاغذی یه بار مصرف استفاده نکنین و اگه از کیسهء دائمی استفاده میکنین نذارین پر شه و حتما هر دو سه بار که تخلیه میکنین کیسه رو بشورینش. فی لتر داخل محفظهء کیسه داخل بدنهء جارو رو حتما حتما تمیز کنین. لوله هارو هر چندوقت بشورین. شما از کیسهء دائمی استفاده میکنین؟

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
2000 وات هست منم جا خوردم از قیمت موتور  گفتم اگه قرار باشه 800 بدیم خوب میریم یه نو میگیریم ...

نو که بزرگوار ال جی زیر ۴ تومن نیست. اما موتورش گرونترین ۲۰۰۰ وات ۶۵۰ تومنه. یه نگاهی انداختم و مطمعن شدم. اما همین ۲۰۰۰ وات ۵۰۰ هم داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال مام همین بود..ولی من میترسم تعمیر کنیم ی مدت خوب باشه بعد کامل از کار بیفته..جارو خیلی گرون شه ن ...

اگه از کیسه دائمی استفاده میکنین فکر کنم بتونم کمکتون کنم. اما مشکل شما هم میتونه از برد باشه و هم از موتور. موتور نیم سوز معمولا وقتی روشن میکنین بوی سیم سوخته میاد ازش و خیلی هم دوام نمیاره و میسوزه و صداش تغییر میکنه و مکشش هم کم میشه. یه نفر فنی توی خانواده داشته باشین با یک سوم قیمت تعمیرکار میتونین درستش کنین

خوشبختانه من فامیلم فوت شد جارو برقی رو من برداشتم قدیمی هست مارکش قدیمی هست ولی خوب کار می‌کنه من ۳یا۴تا داشتم از اون بزرگ ها دایره ای هم داشتم دادم دوستام اما خوبه فامیلمون فوت کرد این جارو برقی عالیه چیزهای قدیمی بهتر کار میکنن 

اگه از کیسه دائمی استفاده میکنین فکر کنم بتونم کمکتون کنم. اما مشکل شما هم میتونه از برد باشه و هم ا ...

ن دیگ دائمی استفاده نمیکنم.یکم ک کار میکنه فوری داغ میکنه..یکمم بوی سوختگی میده..بنظر من موتورش ضعیف شده.

ای کاش فقط ای کاش....
ن دیگ دائمی استفاده نمیکنم.یکم ک کار میکنه فوری داغ میکنه..یکمم بوی سوختگی میده..بنظر من موتورش ضعیف ...

اگه بوی سوختگی میده متاسفانه نظر من اینه نیم سوز شده و علت داغ کردنش هم همینه. سوالم اینه که آیا صدای جارو تغییر نکرده؟ مثلا یه صدایی به صداش اضافه نشده؟ چون ۹۹ درصد مشکل جاروها از بلبرینگ هستش و وقتی ایراد میکنن در برابر چرخش مقاومت میکنن برعکس وظیفشون و این باعث میشه به موتور فشار بیاد. دلیل این هم فقط یه چیزه گرد و خاکی که وارد موتور میشه در اثر تمیز نکردن فی لترها و کیسهء دائمی. کیسه های دائمی اگر به موقع تمیز نشن خودشون عامل نابودی موتور میشن. خب چیزی که مشخصه اینه که تعمیر خیلی به صرفه تر از خرید جاروی نو هستش و اگر تمایل به تعمیر داشتین در اون مورد هم میتونم کمکتون کنم که هزینهء خیلی زیادی رونپردازین و به قیمت واقعی براتون تموم شه

قابل توجه بانوان گرامی نصف این برندهایی که میبینید از لوازم خانگی فیک و قلابی هستن. اگر قصد خرید هر نوع لوازم از هر برندی رو دارین مدلش رو توی سایت سازنده سرچ کنین متوجه خواهید شد اصلی هست یا تقلبی. متاسفانه تو این برندها از همه بیشتر پاناسونیک و ال جی و سامسونگ هستن که درصد بالای اجناس فیک رو دارن

قابل توجه بانوان گرامی نصف این برندهایی که میبینید از لوازم خانگی فیک و قلابی هستن. اگر قصد خرید هر ...

من 10 سال پیش از نمایندگی خریدم

ممنون از تذکر بجاتون 

خوشبختانه من فامیلم فوت شد جارو برقی رو من برداشتم قدیمی هست مارکش قدیمی هست ولی خوب کار می‌کنه من ۳ ...

بزرگوار الکترولوکس نیست؟ تو برندهای قدیمی شاهکار الکترولوکس و ناسیونال هستن که جاروهاشون هنوز هم کار میکنه

من 10 سال پیش از نمایندگی خریدم ممنون از تذکر بجاتون 

خواهش بزرگوارین. اجناس قدیمی رو باید روی چشم گذاشت و ازشون مراقبت کرد. جالبه بدونین حتی ساید بای سایدهایی مثل سامسونگ عمر کمپرسورشون رو ۵ سال اعلام کردن. البته با اومدن تکنولوژی اینورتر یا دایرکت درایو این مشکل تا حدودی برطرف شد تو لوازم خانگی. تندرست باشین