2777
2789
عنوان

جاروبرقی الجی

674 بازدید | 43 پست

سلام رفقا

من ده ساله از جارو برقی که مارکش الجی هست استفاده میکنیم

دوماهی هست صداش کمتر شده و بعداز نصف نشیمن خودبخود خاموش میشه 

همسرم برد تعمیرکار 

بهش گفته بود نیم‌سوز شده 

باید موتور جدید بگیرین که 800 هست

من به همسرم گفتم اول ببر جای دیگه نشون بده

اگه اونم همین رو گفت بعد جدید بخریم 

رفته بگیرتش

گفته بذار بازش کنم

یعنی همینجوری رو هوا گفته بوده

شما تجربه ای ندارین از جاروبرقی که این مشکل داشته باشه

چیکار میکردین 

لطفا راهنمایی و مشورت بدین

مام جاروبرقیمون بوشه. ..ی دفه خاموش میشه..تالا جایی نبردیم..منم میترسم ببریم تعمیرکار ی پول بگیره بازم ددست نشع‌.

جنسای بازارم ک الان تقلبیه‌‌نمیدونم چکار کنم..نیم سوز یعتی چی؟ما ۱۲ ۱۳ سال پیش خریدیم

ای کاش فقط ای کاش....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استارتر گرامی جارو برقیها سنسور کنترل دما دارن و اگر دمای موتور از یه حدی بیشتر بشه موتور رو خاموش میکنن. حالا چرا جدیدا اینطور شده جاروبرقی شما دلایل مختلفی داره که باید موتور سرویس شه. میتونه اصلا از بُرد باشه میتونه هم از نیم سوز شدن موتور باشه اما موتوری که نیمسوز میشه کم جون هم میشه و صداش هم تا حدودی تغییر میکنه. بعدم مگه چند واته موتورش که ۸۰۰ تومن؟ موتور اصلش که اصلا نیست ولی وات موتور رو بگین خدمتتون بگم. یه کم اگه همسرتون فنی باشه خودتون میتونین موتور رو تهیه کنین و عوض کنین

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
مام جاروبرقیمون بوشه. ..ی دفه خاموش میشه..تالا جایی نبردیم..منم میترسم ببریم تعمیرکار ی پول بگیره با ...

بزرگوار این خاموش شدن بعداز چه تایم روشن بودنه؟ چون محافظ حرارتی موتور خیلی وقتا باعث خاموش شدن جاروبرقی میشه تا موتور آسیب نبینه و گاهی هم ازشل شدن لحیم های برد هستش حواستون باشه پول اضافه ازتون نگیرن

من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
بزرگوار این خاموش شدن بعداز چه تایم روشن بودنه؟ چون محافظ حرارتی موتور خیلی وقتا باعث خاموش شدن جارو ...

مشخص نیست..بعضی وقتا بعد از ۵ دقیقه..بعضی  وقنا نیم ساعت..اونقدد روشن نمیمونه ک محافظ حرارتی بخواد وارد عمل بشه..تازه چنماهه اینجوری شده..قبلا کل خونرم میکشیدیم اصلا خاموش نمیشد..

یعنی تعمیر کنیم بهتره با کلا یکی دیگ بخریم.؟مبنرسم ی تعمیر الکی بکنیم دوروز دیگ خراب شه.‌قیمتام ک اسانسوری بالا میره..بیشتر از ۱۳ ساله داریمش..مکششم کم شده.‌کیسشم یکم پر میشه مکشش کمتر میشه..

ای کاش فقط ای کاش....
مشخص نیست..بعضی وقتا بعد از ۵ دقیقه..بعضی  وقنا نیم ساعت..اونقدد روشن نمیمونه ک محافظ حرارتی بخ ...

2000 وات هست

منم جا خوردم از قیمت موتور 

گفتم اگه قرار باشه 800 بدیم

خوب میریم یه نو میگیریم چه کاریه

مام جاروبرقیمون بوشه. ..ی دفه خاموش میشه..تالا جایی نبردیم..منم میترسم ببریم تعمیرکار ی پول بگیره با ...

یعنی رو به خراب شدن کامل

ولی به نطرم یه سرویس بشن ضرر نداشته باشه 

طفلک کل خونه رو 10 سال یه سره میزد

2000 وات هست منم جا خوردم از قیمت موتور  گفتم اگه قرار باشه 800 بدیم خوب میریم یه نو میگیریم ...

مال مام ۲۰۰۰عه...جاروبرقی خوب ک اللن کمتر از ده تومن نیست البتع..اگه مملکت وصعش این نبود..میشد موتورشم عوض کرد ولی همه کلاهبردارن

ای کاش فقط ای کاش....
مال مام ۲۰۰۰عه...جاروبرقی خوب ک اللن کمتر از ده تومن نیست البتع..اگه مملکت وصعش این نبود..میشد موتور ...

نه گمونم 3 باشه

قیمت‌ها از 10 سال پیش 10برابر شده

300 میشه 3

مال مام ۲۰۰۰عه...جاروبرقی خوب ک اللن کمتر از ده تومن نیست البتع..اگه مملکت وصعش این نبود..میشد موتور ...

مال مام همین بود..ولی من میترسم تعمیر کنیم ی مدت خوب باشه بعد کامل از کار بیفته..جارو خیلی گرون شه نتونیم خوبشو بخریم..بچه بودم پاناسونیک داشتیم خونه ۲۵۰ متریو جارو میکرد اصل ژاپن..یادش بخیر..

ای کاش فقط ای کاش....
ده سال پیش بوش ۸۰۰ بود..۳۰۰ نبود ک..بابام اون موقه ی دسینی داغونه ۳۰۰ گرفت..داد دست خواهرم..اللن کار ...

جاروبرقی خودم 300 بود گفتم

ماشين لباسشویی بوش 4 بود الان جدیدا که ارزونتر شده 24 اینا