2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا عذاب وجدان گرفتم

498 بازدید | 6 پست
خانوما امروز تولدم بود خونه مامانم بودم بدون همسری آخه یه شهر دیگه ایم. خواهرام لطف کردن برام تولد گرفتن یعنی سورپرایز کردنم. ولی ماحرا اینه که وقتی رفتن کیکو بیارن که من خبر نداشتم بچه رو بردم دستشویی اونم طول کشید اونا کیکو آوردن دیدن من نیستم.همه خندیدن.منم از دستشویی خندیدم.احساس کردم خواهرم ناراحت شد که ضایع شده من نیستم اونجا.بعد اومدیم تولد گررفایم ولی خواهرم همش احساس میکردم یکم ناراحته.
تلاش کن،طلاش کن!
ازشم پرسیدم گف ناراحت نیشتم ولی مامانم میگف یه کم گرفته بود.به همسرمم گفتم تولد گرفتیم ناراحت شد گف نیومدی اینجا بگیرم گفتم من اونجا دوس ندارم از تولد هیچی حالیم نمیشه فقط پذیرایی میکنم و آشپزخونه ام.بخاطر شوهرم ناراحت نیستم بخاطر خواهرم ناراحت شدم
تلاش کن،طلاش کن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.