2777
2789
عنوان

به نظرتون زندگی با چنین آدمی چجوریه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 30 پست

بستگی به شدتش داره 

بعضی ها که کینه ای هستن ،زود رنج و حساس هم هستن ،پرتوقع هم هستن 

من همسرم اینجوری نیست ولی زندگی کردم با آدم کینه ای ،کلا سخته ،مخصوصا ازدواج چون زیر یک سقف میرید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال من بدجور کینه ای هست درست نمیشه همیشه سر چیزی ک کینه ب دل میگیره دعوا داریم❤❤🤲🤲

به نظرت میشه با بعضی رفتارا یه کاری کرد که حداقل کسی که همسرش کینه ایه از اون کینه نگیره مثلا تو یه بحث 

افتضاح  نانزدم اینجوریه عقده ای کینه ای بدبخت تازه زرت زرت هم قهر میکنه خون به جیگرم کرده  ...

بالاخره شما همدیگرو انتخاب کردید به خاطر همون دوس داشتن هم میتونی کنار بیای 

به نظرت میشه با بعضی رفتارا یه کاری کرد که حداقل کسی که همسرش کینه ایه از اون کینه نگیره مثلا تو یه ...

ن والله بلد نیستم اگ از یه چی کینه بگیرع دیگ ول نمیکنه خدا ب این ادما دل ارام بده ک بخاطر این کینه ایشون دست ب کاراشتباهی نزنن و ب راه راست هدایتشون کنه🤲🤲

سخته تا حدودی من بی نهایت کینه ایم خصوصا وقتایی که طرف مقابلم بجای ابراز پشیمونی طلبکارم هست اما اگ ...

به نظرتون با آدم کینه ای چطور میشه رفتار کرد که حداقل با خود طرف خوب باشه کینه نگیره ازش

به نظرتون با آدم کینه ای چطور میشه رفتار کرد که حداقل با خود طرف خوب باشه کینه نگیره ازش

طرفم نباید بهم توهین کنه شخصیتم رو زیر سوال ببره 

باهام دوست باشه همراه باشه 

اشتباهی میکنه قبولش کنه و ازدلم در بیاره طلبکار و بی خیال نباشه و حق رو ب خودش بده 

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...