2777
2789
عنوان

برنامه ریزی چپکی من برای شب یلدا

401 بازدید | 46 پست

هی خدا🤕

هر سال هیج جا نمیرفتیم خونه خودمون بودیم از قبل کلی خوراکی های مختلف میگرفتم آجیل و کیک های مخصوص یلدا و تنقلات و شام هم از بیرون سفارش میدادم خونه رو تزیین میکردم دکور یلدایی میچیدم و خلاصه تمام تلاشم میکردم که کنار هم شب خوبی داشته باشیم امسال بعد چندسال که با مادرشوهرم ارتباط دارم گفتم صد در صد برای شب یلدا دعوت میکنه شوهرمم یه پولی برای یلدا بهم داده بودم رفتم کل پول پیرهن های یلدایی برای بچه هام ساپورت و روسری و گلسر و کیف و روسری برای خودم خریدم هیچی برای خوراکی یلدا نگه نداشتم حالا مادرشوهرم قرار نیست دعوت کنه رسما پیچوند چون خودش دعوت نکرده شوهرمم قبول نکرد خودمون بریم خونه شون البته حقم داره ولی حالا بگید من چیکار کنم با این خرید ها؟ بعد خوراکی های یلدایی چیکار کنم؟ کلی خریدهای یلدایی داریم با یه میز خالی آخه یلدا هم با خوراکی های معمولی حال نمیده که بگیرم نمیخواهم از پول خودم خرج کنم چون براش برنامه دارم از شوهرمم روم نمیشه دوباره بگیرم چون ده تومن برای یلدا داده بود دیگه

خدایا این چه گندی بود امسال من زدم بچه هام چی🥴

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه مامان خودت

با من ارتباط نداره کل فامیل دعوت میکنه به جز من😭

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

خیلی زیاد داری بها میدی به یلدا

من خیلی این رسم و رسوم دوست دارم ولی تا یه حدی

نه ۱۰تومن لباس و خرده ریز بخرم بعد بگم وااای خوراکی

یه شام خوب بپز

یکم تنقلات که معمولا توی خونه هست سینی بچین با میوه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃