خانمهای عزیز مادر های گل من یه سوال فوق العاده مهم و تخصصی دارم،شمایی که هنوز پسرتون رو ختنه نکردین بفرمایین آیا زمانی که آلت بچه برانگیخته هست ، سر آلت از پوست ختنه نشده بیرون میاد یا نه؟؟؟
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
میخام بدونم اگر ختنه نشن بزرگ بشن زمان برانگیختگی ، آلت از پوست میاد بیرون یانه؟
نمیدونم تا حالا کسی نپرسیدم وندیدم. ولی فکر کنم ظاهرش خیلی زشت یشه ختنه نشه تو بچگی
نمیخوای اصلا ختنه کنی یعنی؟
میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
بنظرم ختنه اشتباهه، دست بردن توکار خدا و طبیعته، اگه نابجا بود خودش کوتاه شده بود
پس چرا میگن سنت پیامبر...بچه من تن تن عفونت میکرد و زردی زیاد داشت گفتن ختنه شه درست میشه ختنه کردم ۳روز بعد بردم دکتر عفونت کامل رفته بود و زردی ۹۰درصد از بین رفته هفته بعد کامل رفت