نه بابا از اون آویزون پولداراست میگه رابطه دتشتیم و فلان اصلا نمیدونم چیکار کنم
شوهرت چی میگه؟
خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
خانواده ها حساس هستن هرچقدر که بیخیال باشن واقعا به خانوادش بگو و بگو میخوام از دخترتون شکایت کنم یا خودتون جمش کنید یا اگه نمیتونید خودم براتون جمش میکنم
خوشبختی شاید تو صفحه بعدی باشه...نبند کتاب رو!🌱😊👍بزرگترین ارزوم دیدن بی بی چک مثبته رویاشده برام لطفا دعاکن برام❤🙏ممنون از دعای قشنگت بالاخره منم به آرزوم رسیدم...انشالله قسمت همه ی منتظرا،اگه دوست داشتی یه صلوات برا تودلیم بفرس🥰
دارم دیوونه میشم هیشکیو ندارم که غیر خدا من چه خاکی به سرم بریزم
خانوادت
اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡