2777
2789

من رفتم اینستارو چک کنم دیدم دوتا حساب کاربری دارم زدم روی اون یکی وارد حسابش شدم همه عکسا و پیامهای دایرکتشم دیدم

بعد اومدم بیرون از حسابش با حساب خودم حسابشو چک کردم دیدم خصوصیه😂😂

دایرکت پیام دادم بهش گفتم من میتونم وارد حساب شما بشم رسیدگی کن😂😂

بعد باز رفتم چک کردم دیدم پیامم رسیده بهش ولی باز نکردم که ببینه و بخونه!

چرا اینجوری شده؟کسی میدونه😂

خدایا شکرت❤️❤️❤️❤️

گوشیت دست کسی بوده؟

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه دست خودمه اون خانم موقعیتش تهرانه من مشهدم

خدایا منو ببخش 

منم وارد اکانت فامیلامون میشم پیاماشونو میخونم😐😑

[کائنات مالِ خارجی هاس....ما اینجا فقط گائنات داریم]       مامان آرمی  🌱💜 مامان دوتا کوچولوی خوشگل (رامش،راد)  بدون هیچگونه تعصب و گاردی از سلیقه م حمایت میکنم و به تو و سلیقه ت همیشه احترام میزارم .یک لحظه چشماتو ببند، ببین چه نور هایی در جهان هست که میتونی قبل از مرگ ببینی :)   عاشق طبیعت و موزیکم بابت همه چیز شکرگزارم و معتقدم هیچ چیزی ارزشش با آرامش برابری نمیکنه . برات آرزو میکنم : همیشه شاد باشی و از رحمت خداوندت ناامید نشی (آروم باش همه چیز درست میشه دوست نازنینم:)❤️‍🩹
چجوری وارد میشی؟

از طریق خودشون 

اونا پیج هاشونو ک مشکل پیدا می‌کرد میدن تا من درست کنم 

منم وقتی درست میکردم دیگه خودمم چون رمز رو میدونستم وارد میشم

بی ادب😂

یه جوری ازشون اتو دارم ک تو پرونده اخرتشون هنوز ثبت نشده

از طریق خودشون  اونا پیج هاشونو ک مشکل پیدا می‌کرد میدن تا من درست کنم  منم وقتی درست می ...

و این کارتون اصلا درست نیست ها عزیزم

دیگه اینکارو نکنین

میشه یک سوال بپرسم؟

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
به داداشم گفتم میگه پول بگیر ازش😂😂😂😂

حالا پیاماش چی بود؟ حال میدت فوضولی

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️