سلام خانوما من دیروز ۶ روز از موعدم گذشته بود بیبی زدم بعدازظهر چون روزه بودم یه خط خیلی خیلی کمرنگ افتاد(هاله) حالا بنظرتون مثبته یا منفی الان باز بیبی بزنم؟ سینه هام خیلی درد میکنن زیر دلمم منقبضه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
هیچوقت تکرار میکنم هیچوقت نا امید نباش من هرماه سه چهارتا میزدم همشون منفی بعد ۹ماه خدا بهم نی نی داد دقیقا همون ماهی که دیگه نخواستم باردار بشم پشیمون شدم خواستم قرص جلوگیری بخورم روز موعدم بیبی چک زدم هاله انداخت مطمئنم به همین زودی مادر میشی
عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
گلم شما هم باردار میشی اونم تو این ماه ها حسم بهم میگه بارداریت نزدیکه...
ممنون عزیزم