سلام خانوما من دیروز ۶ روز از موعدم گذشته بود بیبی زدم بعدازظهر چون روزه بودم یه خط خیلی خیلی کمرنگ افتاد(هاله) حالا بنظرتون مثبته یا منفی الان باز بیبی بزنم؟ سینه هام خیلی درد میکنن زیر دلمم منقبضه
عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان اگه داری بزن احتمال بارداریت زیاده منو تگ کن یا صدام بزن یا لایک کن ببینم ذوق کنم
عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍
اول دوربین گوشیم خرابه دوم اینک فکر نمیکنم اصلا تو عکس بشه دقیق دیدش باچشم باید دید من قبلا هرچی بیبی زدم کاملا منفی بوده ولی این یه هاله خیلی کمرنگ داره فرق میکنه با بقیشون
اول دوربین گوشیم خرابه دوم اینک فکر نمیکنم اصلا تو عکس بشه دقیق دیدش باچشم باید دید من قبلا هرچی بیب ...
خوب مبارکه بارداری دیگه
شبیه ترین عکسشو از گوگل دانلود کن بفرس بیبی چکی که دقیقا مثل خودته من صد در صدی بهت میگم بارداری یا نه