2777
2789
عنوان

فقط ۶ تا دانشجو دارم 😶

228 بازدید | 14 پست

فکر میکردم ۹۰ درصد بیان...به خاطر امتحان نیومدن☹منم دیدم کسی نیومده  گفتم هر کی اومد نصف میان ترم بهش میدم  

باز به مدرسه ۹۵ درصد دانش اموزها میان

لطفا برای پدرم یک صلوات بفرستید زودتر خوب بشه خواهش میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه اوه از اون استاد بد اخلاقا 

ن بد اخلاق نیستم .. ولی خدا وکیل نگاه کن مردم هممممه جا میرن سفر تفریح عروسی مهمونی هممممه جا فقط وقت میگن مدرسه و دانشگاه نه .. دیگه تا کی ؟؟ باید جدیت باشه تا بچه ها درس بخونن و سر کلاس حاضر بشن .. دیگه خیلی تنبل شدن 

بچه ها نخندینا 💔

متاسفانه یاد گرفتن و عادت کردن به تنبلی

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
باید صفر میدادی اونوقت یادمیگرفتن بیان ..  همه جا میرن فقط دانشگاه لولوعه

نه عزیز جان به کسایی که اومدن نصف میان ترم را دادم یعنی از ۸ نمره فعلا ۴ نمره دارن 

ن بد اخلاق نیستم .. ولی خدا وکیل نگاه کن مردم هممممه جا میرن سفر تفریح عروسی مهمونی هممممه جا فقط وق ...

واقعا من قبل این که حضوری بشه هزاربار گفتم من حضوری نمیام راهم دور رئیس دانشکده گفت خیالت جمع مجازی صد در صد من یک ساعت راه میام و یک ساعت برگشت  مگر چقدر حقوق میدن برای حق التدریس دانشکده

حیف دانشگاه نیس ادم نرره

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
واقعا من قبل این که حضوری بشه هزاربار گفتم من حضوری نمیام راهم دور رئیس دانشکده گفت خیالت جمع مجازی ...

واقعاااا مشکل وحشتناکیه... کرایه ماشینتم درنمیاد

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
واقعاااا مشکل وحشتناکیه... کرایه ماشینتم درنمیاد

روزه هم هستم خفه شدم این کلاس همشون اومدن باز خوبه دانشکده هست همه دختر هستن

روزه هم هستم خفه شدم این کلاس همشون اومدن باز خوبه دانشکده هست همه دختر هستن

خوبه که باز دخترن