2777
2789
عنوان

میخوام بدون خداحافظی برم،برم؟

800 بازدید | 24 پست

سلام دوستان من به همسرم تصمیم به مهاجرت گرفتیم و چند وقته دیگه از ایران میریم به امید خدا میدونین خانواده من خیلی با من بدرفتاری کردند و بین من و خواهر برادر هام خیلی فرق گذاشتند سرتونو درد نیارم دیگه انقدر دلمو شکستند که نگو برای مثال همیشه دور هم جمع میشن موقع خوشی هاشون به من نمیگن بارها رفتم دیدم که همه خانه مادرم جمع هستند و بساط سور و سات را راه انداخته اند پدر مادرم برای من هیچ کاری نکرده اند خانه خریدم کادو نیاوردند اینها را همه مثال میزنم وگرنه مورد زیاده ولی خواهرم که مستاجر هست وقتی خونه عوض میکنه براش کادو میبرن خلاصه انقدر از این کارها کردند که من فکر میکردم من رو از پرورشگاه آورده اند و بارها به سرم زده که برم آزمایش ژنتیک بدم حالا هم کارمون جور شده و میخواهیم بریم به هیچکس هم نگفتم از فامیلا ولی می خوام بدون خداحافظی از همه بذارم برم آیا به نظر شما این کار رو بکنم یا بعدا پشیمون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بودم از همچین موقعیتی استفاده میکردم و میرفتم فقط یه خداحافظی رسمی میکردم تا حداقل کمی دچار وجدان دردشون کنم

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

من اگه واقعا دلشکسته بودم بدون خداحافظی میرفتم تا بفهمن که میتونم نباشم تا بفهمن منم ادم بودم

چقدر دلم برات گرفت😔😔

کاش میشد به گذشته برگشت به گذشته هایی که هنوز درآن سرشارم ازعشق، طراوت وشادابی و... خدایا یا گذشته را ازیادم ببر یا دوباره سرشار از عشقم کن میدانم که میتوانی 
میری که هیچ وقت برنگردی ? دلیل خاصی واسه رفتارشون نداشتن?مثلا همسرتون? جای شما باشم یه روز که همشو ...

اتفاقاً همسرم بهترین دامادشون بوده همیشه وقتی مریض میشدن همسرم � آنها رسیدگی می‌کرد آخه پزشک � مشکلی داشتن ما حل می‌کردیم ولی مشکل من بودم که از اول منو دوست نداشتند از بچگی هم همینطور بو

بزار حالا کارت به اون‌مرحله برسه  کسی که بخواد مهاجرت کنه صدتا قدم‌پیش روشه از سفره ای سفارتی ...

همه کارهارو کردم باور کنید حتی خونه رو با تمام وسایل فروختم روحشون هم خبردار نشد چونکه بمن سر نمیزنن اصلا

منم همین و میگم باشد که نباشیم و بدانند نماندن بلدیم

انشاا.. که اینده خوبی در انتظارته 

انقدر در خوشبختی غرق بشی که تموم این ناملایمتی ها رو یادت بره🌹🌹🌹🌹

کاش میشد به گذشته برگشت به گذشته هایی که هنوز درآن سرشارم ازعشق، طراوت وشادابی و... خدایا یا گذشته را ازیادم ببر یا دوباره سرشار از عشقم کن میدانم که میتوانی 

چقدر روحیه ات مثل منه

منم اگه دل بکتم بدون خداحافظی قطع رابطه میکنم دیگ سراغ طرف نمیرم..فک کنم اگه باخانوادمم مشکل داستم همین کارو میکردم

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده