2777
2789

احساس میکنم خیلی کوتاه اومدم..اما از امشب تصمیم گرفتم اینجوری نباشه اول از همه میگم دیگه نمیخوام تو این شهر زندگی کنم وباید برگردیم به شهر خودمون(شهر غریبم)بعد اونجا میرم سرکار و مستقل میشم..تا وقتی هم به پام نیفتاده و ازم معذرت خواهی نکرده اجازه نمیدم بهم دست بزنه

چقدر ذوق و شوق داشتم واسه اقدام به بارداری که قراره مادر بشم،اما بچه دار شدن هم فعلا تعطیل

همه اینارو با اشک نوشتم،چقدر دلم امشب شکسته😞

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..

عزیزم همه موقع عصبانیت این فکرارومیکنن همین که یکم بگذره میبینی مثل قبل زندگیت ادامه داره

البته امیدوارم بتونی به تمام خواسته هات برسی

حالااگه آرومت میکنه تعریف کن چرادعواکردی تایکم سبک شی ودردودل کنی

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه موقع عصبانیت این فکرارومیکنن همین که یکم بگذره میبینی مثل قبل زندگیت ادامه داره البته امی ...

اصلا شرایط تعریف کردنش رو ندارم..احساس مبکنم غرورم شکسته شوهرم کاملا از چشمم افتاده دیگه

حتی از خودمم بدم میاد😞😞

حال روحی این کاربر مساعد نمی‌باشد..
اصلا شرایط تعریف کردنش رو ندارم..احساس مبکنم غرورم شکسته شوهرم کاملا از چشمم افتاده دیگه حتی از خود ...

بهت حق میدم باشه سعی کن یکم آهنگ گوش کنی تاخوابت بگیره صبح بشینین درموردش حرف بزنین وبه نتیجه برسید

کاربری چارممه😢     ❤😍مامان سه تاوروجکم😍❤     من میمیرم برای این سه تافرشته    خداجون تقدیربچه های قشنگموزیبابنویس  
هزار بار از این تصمیما گرفتم 

منم ولی بازفرداش دوباره همه چیزمیشه مثل اولش

من خودمو تغییر دادم به همون اندازه رفتارای ما هم برای اونا غیر قابل تحمله تصمیم گرفتم زیاد گیر ندم ب ...

دقیقامنم خیلی زیادتغییرکردم حالافهمیدم که کاردرست الان انجام دادم بایدازهمون اول بی خیال میبودم وزیاددردسردرست نمیکردم خداروشکرالان خیلی زندگیم آرامش پیداکرده....

دقیقامنم خیلی زیادتغییرکردم حالافهمیدم که کاردرست الان انجام دادم بایدازهمون اول بی خیال میبودم وزیا ...

شکر خدا برا منم اینجوریه وقتی خودمونو نمیتونیم درست کنیم چطور انتظار داریم یکی دیگرو تغییر بدیم کاش همه خانما اینو درک کنن 

شکر خدا برا منم اینجوریه وقتی خودمونو نمیتونیم درست کنیم چطور انتظار داریم یکی دیگرو تغییر بدیم کاش ...

آره والاواقعاهمینه همیشه فکرمیکنیم تمام بدی هاازطرف مقابل هست ولی اگه واقعیتش وبببینیم میفهمیم که نه ماهم یک مشکلاتی داریم هیچکس کامل نیست وهیچکسی روهم تاخودش نخوادنمیشه بادعواوجنجال عوضش کرد