2777
2789

بابا می‌گیم بوی غذا سلیقه ایه، خیله‌خب. من دوست ندارم اون دوست داره‌ تحمل می‌کنم

ولی دویست‌بار گفتم می‌ره حموم، آب بکشه همه‌جا رو بعد بیاد. خب بابا موی آدم می‌ریزه، ریش‌تراشم که می‌بره هیچ‌چی دیگه.

من حساسم؟ 

همیشه‌ی خدا حمام به‌هم ریخته ست.

امروز تمیزش کردم، رفته حمام، اومدم دیدم لگنای حموم همه پخش و پلا، چاه پر کثیفی.

خب آدم مگه چه‌قد تحمل داره😭

نه،منم اینجوریم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهر منم همینه شلخته است 

از سرکار میاد حتی دستاشو نمیشوره 

هیچی و نمیذاره سر جایش ....حالا من ب شدت مرتب تمیز و .....دیگ خسته شدم .چیزی نمیگم .خودم میرم حمام بعدش لگن و صندلی و میشورم میذارم کنار تا حمام بعدی خودم .چون دوش ایستاده میگیره و حمام و نمیشوره ....همش تقصیر تربیت مادراشون هست بهشون چیزی نگفتن 

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
آروم باهاش حرف بزن بگو مو میبینم حالم بد میشه

من با هررررر زبونی ب شوهرم حرف زدم 

میگه وسواسی ....من همینم ...چقد غر میزنی .....فلانی .....من اصلا وسواس نیستم‌ فقط میگم بهداشت باید رعایت شع .

اولش یه خواننده خاموش بودم😎ولنتاین97عضو شدم با کاربری 🍁خزان🍁21مهر 99سوپرایز شدم و تعلیق شدم یهووویی🧐😟خلاصه که یه تعلیقی ام به دلایلی نامعلوم😶🤐🤫
شوهر منم همینه شلخته است  از سرکار میاد حتی دستاشو نمیشوره  هیچی و نمیذاره سر جایش ....ح ...

وااااای وااااای دقییییقا 

منم همیییشه‌ی خدا خودم می‌رم تمیز می‌کنم به‌خاطر خودم. 

یه‌بار نشد مث بقیه دریده باشم از همون اول خط و نشون بکشم واسه طرف. همیشه سکوت کردم و تحمل‌. خسته شدم دیگه