2777
2789
عنوان

خیلی درسخون ها و پر تلاش ها بیان

149 بازدید | 17 پست

سلام. 

فرقی نداره دانش آموز هستید یا دانشجو یا هرچی. 

می‌خوام بدونم نحوه برنامه ریزی تون چطوره و روزی چقدر درس می‌خونید و چجوری سختیش رو تحمل می‌کنید و چقدر فعالیت های فوق برنامه دارید.

راز موفقیتتون در تلاش کردن چیه؟ 

انگیزه تون چیه؟ 

یکم از برنامه هاتون بگید. 

به نظر من خود تلاش کردن یه موفقیته. 

می‌خوام منم پرتلاش بشم. 

راهنمایی کنید. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من چون علاقه دارم به کاری که میکنم بیشتر وقتم برای اون میزارم ، راز موفقیتم به نظرم علاقه ای هس ...

آیا فعالیت های متفرقه تون کم شده بخاطر درس؟ با حواس پرتی ها مثل فضای مجازی و... چیکار میکنید ؟ 

به هدف فک کن خسته نمیشی

آخه من کنکور ندارم می‌خوام واسه علم و تحقیق و این صحبتا بخونم ولی هدف مشخص و واضحی نیست که واسم انگیزه بزرگی بشه. همش فکر میکنم هنوز وقت هست در ناخودآکاهم و به تعویق میندازم

فکر نمیکنم کسی اینجا اینجوری باشه

البته اینم هست چون این افراد وقت ندارن بیان نی نی سایت ولی گفتم شاید از شانس من یکی بعد مدت ها از کوچه‌های نی نی سایت عبور کرده و تاپیک من به چشمش خورده باشه :)))

آیا فعالیت های متفرقه تون کم شده بخاطر درس؟ با حواس پرتی ها مثل فضای مجازی و... چیکار میکنید ؟ 

عزیز من قبلا خیلی درگیر فضای مجازی و ... بودم انقدی که چشام درد میگرفت شاید روزی ۱۳ -۱۴ ساعت وقت میزاشتم

ولی به این نتیجه رسیدم هرچیزی به جاش خوبه

اون موقع که کل روز پای گوشی بودم اصلا لذتی برام نداشت

ولی الان که مثلا نیم ساعت قراره از گوشی استفاده کنم اون نیم ساعت خیلی لذت بخشه

و تفریح و اینا هم دارم مثلا بعضی وقتا یکی دو  روز فقط تفریح میکنم 

منم دانشجوام

هیچی نمیخونم 

انگیزه ندارم حیف

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه
منم دانشجوام هیچی نمیخونم  انگیزه ندارم حیف

دقیقا مثل من‌. البته من اهداف بزرگی دارم ولی نمی‌دونم چرا کافی نیست واسه تلاش کردنم. یجورایی عادت کردم به وقت تلف کنی و این خیلی بده

دقیقا مثل من‌. البته من اهداف بزرگی دارم ولی نمی‌دونم چرا کافی نیست واسه تلاش کردنم. یجورایی عادت کر ...

دقیقا منم

باید یه فضای مناسب بسازی برای تلاش

مثلا پشت میز بشینی و کتابهایی که میخوای بخونی رو بچینی جلوت

نمیدونم

در تواریخ مغول آمده است که هلاکوخان چون بغداد را تسخیر کرد، جمعی را که از شمشیر بازمانده بودند، بفرمود تا حاضر کردند. چون بر احوال مجموع واقف گشت، گفت که باید صاحبان حرفه را حفظ کرد. رخصت داد تا بر سر کار خود رفتند. تجار را مایه فرمود دادند،‌ تا از بهر او بازرگانی کنند. جهودان را بفرمود که قوی مظلومند، به جزیه از ایشان قانع شد. قضات و مشایخ و صوفیان و حاجیان و واعظان و معرفان و گدایان و قلندران و کشتی‌گیران و شاعران و قصه‌خوانان را جدا کرد و فرمود: اینان در آفرینش زیادی هستند و نعمت خدای را حرام می‌کنند! حکم فرمود تا همه را در شط غرق کردند و روی زمین را از وجود ایشان پاک کرد.لاجرم نزدیک نود سال پادشاهی در خاندان او باقی ماند و هر روز دولت ایشان در افزایش بود.نفهمیدی چی شد؟؟ والا منم نفهمیدم. ریپلای کن بنویس چه امضای قشنگی تا بقیه هم بخونن و مثل تو اسکل بشن کی به کیه