2777
2789

اشتباه ترین کار

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره یبار زنگ زدم بهش گفتم دلم برات تنگ شده گوشیو روم قطع کرد منم دیگه زنگ نزدم بعدش خودش اومد سراغم

عه چه عجیب.

نپرسیدی چرا قطع کرد؟

چند وقت بعدش خودش اومد سراغت؟

آره چون دوسش داشتم و اون بخاطر شرایط بدش کات کرد دوماه حالم بد بود تا دوباره اوکی شدیم از همون اولش مثل قبل شد ولی من یکم سرد شدم ازش ک بعد یکماه اوکی شدم الان صد برابر بهتره رابطمون یکسال و ۳ ماه از اون روزا گذشته قصمونم جدی شده

اگه امضامو دیدی یه صلوات ب نیت قبول شدن تو رشته مورد علاقم بفرست🥲🎀

من یبار این کارو کردم گفتم پسر خوبی بود چرا ردش کردم و اینا  و قرار گذاشتیم همو ببینیم

رفتم سر قرار اینقدر حال بهم زن بود و وحشتناک اومدم خونه دوباره بلاکش کردم

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤