2777
2789

میشه از تجربیاتتون بگین که لاپاراسکوپی اصلا چقدر از نظر شما توی باردار شدن تأثیر داره؟ من مشکل خاصی ندارم و لاپاراسکوپی تشخیصی برام نوشتن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا توی این سایت دیگه درمورد نی نی فعالیت نمیکنه کسی؟😁 مثلا نی نی سایته! چرا. تاپیک های زرد مثل مادرشوهر و جاری و جن گیری و .... اینقدر شلوغه اما به ما کسی کمک نمیکنه!🥲

ببخشید لاپاروسکوپی چطوریه درد داره من چسبندگی روده به رحم دارم لاپاروسکوپی شاید بنویسن برای جراحی&nb ...

ایشالا مشکلتون حل میشه. باز شما دلیل دارین که برین اتاق عمل! من که اصلا خودشونم نمیدونن چرا دارن جراحی میکنن! تشخیصیه! 

ببخشید لاپاروسکوپی چطوریه درد داره من چسبندگی روده به رحم دارم لاپاروسکوپی شاید بنویسن برای جراحی&nb ...

دو جا رو سوراخ میکنن برای وارد کردن دستگاه و یه سوراخم برای دوربین ...درد اونچنانی نداره فقط چون داخل شکم رو هوا پر میکنن بعد که آدم بهوش میاد کتف و پشت و اینا درد میکنه باید پاها بالا باشه تا راحتتر بشه نفس کشید...

دو جا رو سوراخ میکنن برای وارد کردن دستگاه و یه سوراخم برای دوربین ...درد اونچنانی نداره فقط چون داخ ...

سوند هم میذارن ؟چند روز بستری بودی؟از بینی هم شلنگ میذارن؟ خیلی میترسم از اتاق عمل 

خدا رو شکر! میشه راهنماییم کنی چه جوری بود؟ شما مشکلتون چی بوذ و طبیعی باردار شدین؟

قربونت ...مشکلم تخمدان پلی کیستیک بود و یکمم چسبندگی ...تو لاپاراسکوپی تخمدانامو کوتر کردن که تخمک گذاری راحتتر صورت بگیره اخه تخمدانام لایه ضخیمی از فولیکولها دورش بود اونارو سوزوندن ....کورتاژ تشخیصی هم کردن چسبندگیهارو هم که در اثر پارگی کیستم ایجاد شده بود رو تا حدی برطرف کردن ....دو ماه بعد شکر خدا باردار شدم ..