2777
2789
عنوان

متاهل ها بیاید نیاز ب کمک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 72 پست
ن این اصلا طلبکار نبود  اینقدر گریه کرد احضار پشیمونی کرد کلی دکتر اومد دارو خورد

ساده نباش شایدم واقعا پشیمون بوده ولی اکثرا این طور نیستن .الان اولین بارش بوده بارهای بعد و بعدی  هم تو قاطی میکنی براش هم اون براش عادی میشه 

ساده نباش شایدم واقعا پشیمون بوده ولی اکثرا این طور نیستن .الان اولین بارش بوده بارهای بعد و بعدی &n ...

الان از بحث خیانتش خیلی وقته میگذره واقعا پشیمون بود و انجام نداد دکتر هم گفت ک این آدم ساده ایی کاری هم ک کرده دست خودش نبوده

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای امیدوارم همین باشه ماه دیگه عقدمه ولی نمیخوام عقد کنم تا مشخص شه اخلاقش همه چیش عالیه فقط همین ...

عقد نکردی با هم میرید حموم😐😐😐😐😐والا به نظرم شما هم خودتو کنترل کنی خیلی خوبه یه وقت دیدی الان یه کاری دستت داد بعدم کلا رابطتون به هم خورد و به هم نرسیدین میخوایی چیکار کنی؟؟

عقد نکردی با هم میرید حموم😐😐😐😐😐والا به نظرم شما هم خودتو کنترل کنی خیلی خوبه یه وقت دیدی الان ی ...

عزیزم نامزدیم صیغه ایم

منم همین الانش دختر نیستم ک کار بده دستم 

شوهرم دیگه عزیزم جدا هم بشیم شدیم 

مردم با دوست پسرشون همه کار میکنن این ک شوهرم من مهم نیست برام

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
ناراحته ک مزاحم چتش شدی 😏 جدی میگم شوهر منم چت کرد فهمیدم تازه ناراحت شد و طلبکار ک چرا رفتی سر گو ...

واقعا چرا اینجورین؟     باید بگیم ببخشید که فهمیدم

کلامت و قدرت ذهنت و باور کن تا به هرچی دوست داری برسی. بهترین کتاب: ۴اثر از فلورانس اسکاول شین . 
ن این اصلا طلبکار نبود  اینقدر گریه کرد احضار پشیمونی کرد کلی دکتر اومد دارو خورد

چتش با دخترا بود که متوجه شدی...واکنشت چی بود بعد از متوجه شدن

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
چه روانشناسی بوده واسه خیانت قرص داده  خدا شفاش بده

خیانت نبوده انحراف جنسی بوده 

فرق داره با کسی ک از عمد خیانت میکنه و قبول نداره کارش اشتباهه

خب من برام مهم نبود فامیل هم هستن انحراف جنسی حل شد مشکلم دیگه اون نیست

داروهاشو بخاطر میل جنسیش قطع کرده حداقل چند ماه صبرکن ببین انحراف جنسیش حل شده یا نه بعد عقد کن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چتش با دخترا بود که متوجه شدی...واکنشت چی بود بعد از متوجه شدن

هیچی 

خانوادش فهمیدن 

از خونه بیرونش کردن

منم دگه جوابشو نمیدادم 

داروهاشو بخاطر میل جنسیش قطع کرده حداقل چند ماه صبرکن ببین انحراف جنسیش حل شده یا نه بعد عقد کن  ...

ن من گفتم نخوره چون داروهاش خاب آور بود خیلی بد بود 

هیچی  خانوادش فهمیدن  از خونه بیرونش کردن منم دگه جوابشو نمیدادم

عزیزم چتش با دخترا بود یا باپ...ببخشید اگر دوست نداری میتونی پاسخ این سوالمو ندی🌹

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
مگه دقیقا چیکار کرده بوده؟

فقط با چند تا دختر چ کرد بود

اسم و مشخصات خودشم حتی نداد بود ینی کاملا فیک بود همه چیش ققط چت کرد بود

عزیزم چتش با دخترا بود یا باپ...ببخشید اگر دوست نداری میتونی پاسخ این سوالمو ندی🌹

دختر عریزم