2777
2789
عنوان

متاهل ها بیاید نیاز ب کمک دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1800 بازدید | 72 پست
عقد نکرده حمومم میرید؟  ماچرا بعد دوسال ازدواج هنو باهم حموم نمیریم😂☹️

اره چون نامزدیم صیغه آییم

خوب هرکس ی جوره دیگه 

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه اصلافسردگی نداره  خیلی رو ب راهه  نمیدونم منم موندم عقد کنم نکنم واقعا مثل خر تو گل ...

همون مشاورت رو عوض کن نصف مشکلاتت حل میشه.

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
داره لج‌میکنه الکی میگه. طرز صحبت و رفتارش عین منه. منم لج‌میکنم اینجوریم 

ن اصلا لجباز نیست

خودشم ب شدن نگران وضع موجوده

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
هنوز عقد نکردین!!! چجوری این همه مدت پیششی ؟؟!! حمام می‌رین ؟!!!؟؟?!!!؟؟؟؟؟!!?؟؟!!؟؟؟؟؟؟?؟؟!

عزیزم نامزدیم

مسائل شخصیمون ربطی ب بقیه تدارها 

من سوالم چیز دیگه بود 

الان دوست پسر دوست دخترا هزار تاکارر میکن

ما ک زن و شوهریم دیگه

روانشناستو عوض کن با خودشم رواندرمانی لازم داره وتسه خیانت قرص داده!!! شمام خودت کافور لازمی توصیغه ...

عزیزم گرمی من ب شما مربوطه 

سوال من چیز دیگه بود شما دیگه در حد خودت صحبت کن

عزیزم‌رابطه داشتن ربطی به این نداره محدود نیستی و واست مهم نیست و....رابطه تو نامزدی و عقدو...خوب نیست چون وابستگی ایجاد میکنه چون آدم بخاطر اون ارتباطم شده چششش بعضی بدیهارو نمیبینه....دوران نامزدی واسه شناخته باعقل زندگی کنی نه احساس

رکم وازسیاست ودروغ بیزارم 💙
اره مشکلش چیه؟

ممکنه مشکلش این باشه که بی تفاوتش کردی  خودتو نگه میداشتی تا عقد و چه بسا حتی بعد عروسی تا تشنه بشه  بهت میل داشته باشه  براش تکراری نشی  عجله کردی بنظرم  شاید علت سرد شدنش همینه نه قرص و دارو

عزیزم‌رابطه داشتن ربطی به این نداره محدود نیستی و واست مهم نیست و....رابطه تو نامزدی و عقدو...خوب نی ...

من جایی از تایپک سوال کردم نظر بدید دوران نامزدی چیکار کنم؟

در حدی ک سوال پرسیده جواب بده وقتی راجب چیز دیگه نظر نخاستن نظر نده عزیزم