2777
2789
عنوان

متاهل ها بیاید نیاز ب کمک دارم

1800 بازدید | 72 پست

بچها من چند وقتی هست ک نامزدم 

نامزدم ی خیانت در حد چت ازش سر زد رفتیم روانشناس ک روانپزشک گفتن خودتو کنترل کن و دارو دادن...

حالا پیش همیم مسافرت میریم اون اصلا میل ب رابطه با من نداره!اصلا انگار دوست دخترم انگار پسر نیست حتی وقتی باهم حموم میریم! خودش میگه من چون خودمو کنترل کردم سرد شدم !مگه این موضوع اخه قابل کنتر‌له!در صورتی ک قبلا آدم خیلی گرمی بود

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا این دیگه بیش از حد خودشو کنترل کرده

میتونن مردا خودشو کنترل کنن در حدی ک سرد شن؟

حالا دوشنبه وقت مشاوره داریم 

ولی برام قابل درک نیست 

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
محاله ممکنه همچین چیزی. دیگه تو حموم قابل کنترل نیست خداییش.!!

اره فک کن ۱ ماه پیشش بودم عین خیالش نبود!

در صورتی ک قبلا۶ صب بیدارم می‌کرد برا رابطه 

از این رو ب اون رو شد

چه دارویی داده دکتر؟شاید به خاطر داروشه که میل جنسیش کم شده

داروهای  افسردگی همش 

یا بخاطر دارویی که میخوره میلش کم شده

یا داره خیانت میکنه

یا بهت میل نداره دوستت نداره

یا داره خودش و کنترل میکنه 

سـکــوتت را نـدانــستـم...نـگاهــم را نـفـهمـیدی...نـگــفـتم گـفـتـنی هـارو...تـو ام هــرگـز نـپرســیدی...🖤
میتونن مردا خودشو کنترل کنن در حدی ک سرد شن؟ حالا دوشنبه وقت مشاوره داریم  ولی برام قابل درک ...

نمیدونم والا شوهرمن اعصابش خرد بودنی چند روز اینطوری میشه ولی بحث کنترل کردن نیست شاید از داروهاشه

اره فک کن ۱ ماه پیشش بودم عین خیالش نبود! در صورتی ک قبلا۶ صب بیدارم می‌کرد برا رابطه  از این ...

ببین پس مال همون داروهای افسردگیه.

اونا میل جنسی رو صفر میکنن.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
نمیدونم والا شوهرمن اعصابش خرد بودنی چند روز اینطوری میشه ولی بحث کنترل کردن نیست شاید از داروهاشه

خودش میگ شاید بیش از حد خودمو کنترل کردم سرد شدم 

اخه اون چت کردنش بخاطر مشکل جنسی بود انحراف جنسی در نتیجه دکتر گفته بود میل جنسیت کم کن ب انحراف کشیده نشه 

ببین پس مال همون داروهای افسردگیه. اونا میل جنسی رو صفر میکنن.

وای امیدوارم همین باشه

ماه دیگه عقدمه ولی نمیخوام عقد کنم تا مشخص شه

اخلاقش همه چیش عالیه فقط همین...

خودش میگ شاید بیش از حد خودمو کنترل کردم سرد شدم  اخه اون چت کردنش بخاطر مشکل جنسی بود انحراف ...

خب دیگه خودت علتشو گفتی. چند وقته ازدواج کردی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

داروهای  افسردگی همش

خب اسماشو بگو ، ببین بعضی از داروهای ضد افسردگی باعث کاهش میل جنسی میشن ، سری بعد که رفت پیش دکتر اینو بگه تا اروهاشو عوض کنه

اصلا چرا دارو داده ؟ 

همه چی درست میشه