2777
2789
عنوان

اولین ازمایش بارداری

529 بازدید | 6 پست

دوستای عزیزم من سه روزه که بیبی چکم مثبت شده و دوهفته هم از موعد پریودیم گذشته 

الان اولین اقدام باید چیکار کنم چطوری پرونده تشکیل بدم

برم آزمایش یا سونو

ببخشید بارداری اولمه و ناخواسته هم بوده هیچ تجربه و اطلاعی ندارم ممنون میشم راهنماییم کنید 

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤

اول از همه ازمایش بتا 

بعد زیر دست مامایی باش یه ازمایش کامل مرحله اول بهت میده ۷هفته باید بری سونو تشکیل قلب 

هفته ۱۱الی۱۳سونو ان تی و ازمایش ان تی 

نپر ندو غذای تند نخور دارچین جعفری شوید چایی پررنگ گوجه اویه جات تند نخور 

ضربه به شکم کمر حواست باشه 

رابطه...هفته ای دوبار زیاد باشه خطرناکه 

جگر هم نخور 

بیشتر سبزیجات میوه شیر ماست پنیر پاستوریزه و اجیل بخور خیلییی مقویه 

برای حالت تهوع قرص ب۶ بخور 

فعلا فقط فولیک اسید بخور هیچ قرص دیگه ای نخور 

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍

سلام برو از همین الان تحت نظر متخصص خوب و حرفه ای و خوش اخلاق باش

اول که بری برات یه سری آزمایش مینویسه چکاپ کامل خون و ادرار که از نظر آهن و قند و چربی و عفونت و تیروئید و .... بررسی بشی بعد نیاز باشه بهت قرص آهن و ... میده

طبق تاریخ پریودت سن بارداریت رو حساب میکنه و برات یه سونو مینویسه تو ۸ هفته واسه بررسی تشکیل قلب جنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه ازمایش بتا  بعد زیر دست مامایی باش یه ازمایش کامل مرحله اول بهت میده ۷هفته باید بری ...

عزیزم یک سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم جواب بدی

الان من بیبی چکم مثبت شده ولی میگن ازمایش بارداری بده که جواب قطعی بگیری

برای ازمایش بارداری حتما باید متخصص زنان بنویسه یا دکتر عمومی هم اگه برم برام مینویسه

چون هر پزشکی ک تماس میگیرم واسه دو هفته به بعد نوبت میدن

اکانتی برای درد و دل های دو خواهر❤👭❤
عزیزم یک سوال دیگه هم داشتم ممنون میشم جواب بدی الان من بیبی چکم مثبت شده ولی میگن ازمایش بارداری ب ...

نه هر دکتری باشه مینویسه فرقی نمیکنه 

بله عزیزم درست میگن حتی برای تشکیل پرونده زیر دست مامایی به این ازمایش نیاز دارید 

راستی مبارکت باشه

عزیزم پسرکم روزی مرد میشوی جان مادریادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره ی جوانی ام ازتو انتظاری ندارم جز همینطور مرد باشی مردی واقعی🥰❤❤پسرم عاشقتم.... پسر دومم به داخل دلم خوش آمدی امیدوارم سقط نشی😍🤍