2821
2789
عنوان

حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 83 پست
زعفرون دم کنم؟؟

اره

هر روز دو امتحان اینا بخور

کاکوتی هم دم کن برای پریود خوبه

حالا که داری امضامو میخونی یه لبخند بزن و لطفا یه صلوات هم برای معلم شدنم بفرست‌. مرسی😚❤           °°hj°°                                                                   الیزابت_باتوری                                           جیران_آماندی_جیران                                                                            اتتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره یکساله رابطه کامل داریم....ولی اصلا طوری نبوده بخاد بریزه داخل و حتی حین ارضا سریع خارج کرده.... ...

منم به هیچ عنوان بچه نمیخوام این ماه بدون کاندوم رابطه داشتم با اینکه طبیعی هم جلوگیری کردم ولی بازم میترسم خیلی استرس دارم شما هم یه بی بی چک بزن خیال خودتو راحت کن ایشالا که باردار نباشی

اره یکساله رابطه کامل داریم....ولی اصلا طوری نبوده بخاد بریزه داخل و حتی حین ارضا سریع خارج کرده.... ...

همینجوری هم خیلی راحت می شه حامله شد. وقتی قراره اینقدر ناراحت بشی و آمادگی نداری، روش مطمئن تری انتخاب کن. این دفعه نشه، دفعه ی بعد می شه. 

برای من زغفران اثر داره. ولی همینجوری نمی شه چیزی تجویز کرد که. اگه واقعا باردار باشی چی؟ اول باید مطمئن بشی.  

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

اولن ک بیشتریا بخاطر تغییر فصل و اب و هوا اینطور شدن اگ توجه کنی کلی تاپیو این ماه در مورد تغییر دوره پریودی توی سایت میبینی خودم منم همینطور شدم این ماه ب طوری ک حتا سونوگرافی و ازمایش هم دادم 

دوم حتمن حتمن برو یه بیبی چک بخر اول صبح امتحان کن ببین مثبته یا منفی ولی مطمئن باش منفیه چون بیشتریا با تغییر اب و هوا، دوره پریودیشون بهم میزنه

اگر منفی بود ک خدایاشکر اگرخدایی نکرد مثبت بود اونوقت خیلی زود ی فکری میکنی

خب اول یه بی بی چک بزن خیالت راحت شه بعد دنبالش باش چی بخوری باردارباشی زودتربفهمی که بهتره

عزیژم من تازه ازمایشم مثبت شده از عصر لکه بینی دارم قهوه ای دارم سکته میکنم چیکار کنم

نه هنوز از جوابش میترسم

بهتر از این استرسه‌ 

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
باید مواظب میبودی  ببخشید  هیجکار خدا بی حکمت نبست حتی اگر حامله هم باشی خواست خداست خیل ...

اره باور کن میدونم...ولی الان هیچی سرجاش نیست اخه من چجوری اینقد سریع بخام مادر بشم😢😢