nila1378 مدیر عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 15704 عنوان خانوما چرا بچه دار شدین؟ چرا بچه دار بشیم؟ کی برای بچه داری خوبه | مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 95 پست کلا برام سواله چرا باید بچه دار بشیم چه زمانی خوبه که تصمیم بگیریم بچه دار بشیم... من خیلی برام عجیبه مثلا یکی میبینم یک هفته بعد عروسی بچه میاره... دوس دارم نظرات همه رو بخونم و با هم معاشرت کنیم اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹 1401/01/20 | 00:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nila1378 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 15704 مرسی از پاسخگوییت😍❤ یه عروس پیدا کردم از برنامه دیوار میگه ۲۸ روزشه و پدر مادر تغذیش کردن تپلی و ... نه عزیزم من خودم الان تو سالنم عروس هلندی زیر 10 روز دارمقیمت هم خیلی خوب گفته حتی اگه خاکستری باشهایدز پرندگان هم از جوجه مشخص نمیشه عکس از پدرمادرش بگیر اگه پر هاشون صاف و پر گ مرتب بود مشکلی ندارن اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
mشهریورs عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 1870 نه عزیزم من خودم الان تو سالنم عروس هلندی زیر 10 روز دارم قیمت هم خیلی خوب گفته حتی اگه خاکستری باش ... پس نظرت اینه که بخرمش؟مشکلی نداره؟رنگ اهویی هست
nila1378 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 15704 پس نظرت اینه که بخرمش؟ مشکلی نداره؟ رنگ اهویی هست قیمتش ک خیلی عالی هست یا توجه ب چیزایی ک میگین خیلی خوبه به شرطی ک واقعا سالم و تپل باشه نه پرنده مریض اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
mشهریورs عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 1870 قیمتش ک خیلی عالی هست یا توجه ب چیزایی ک میگین خیلی خوبه به شرطی ک واقعا سالم و تپل باشه نه پرنده مر ... چجوری بفهمم مریضه یا نه؟ظاهرش خیلی سرحال و تپلی هستخود فروشنده هم میگه سالمه دیگه خبر ندارم من
mشهریورs عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 1870 قیمتش ک خیلی عالی هست یا توجه ب چیزایی ک میگین خیلی خوبه به شرطی ک واقعا سالم و تپل باشه نه پرنده مر ... عکسشو همینجا میفرستم زود ببین که بپاکم🥺مرسی عزیزم❤
nila1378 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 15704 چجوری بفهمم مریضه یا نه؟ ظاهرش خیلی سرحال و تپلی هست خود فروشنده هم میگه سالمه دیگه خبر ندارم من چرت نزنه وزنش بالا باشه دست به سینه پرنده بکن قشنگ گوشت داشته باشه عین سینه مرغ و استخونش بیرون نزده باشهچشم هاش گرد و براق باشهزیر دمش فضله نچسبیده باشهپاهاش صاف باشهگوش هاش خیس نباشه اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
mشهریورs عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 1870 چرت نزنه وزنش بالا باشه دست به سینه پرنده بکن قشنگ گوشت داشته باشه عین سینه مرغ و استخونش بیرو ... چشم حتما
منافع عضویت: 1400/04/05 تعداد پست: 6875 ما همه اینا رو داریم.. یعنی ماشسن داریم و از خانواده هم خونه بهمون دادن زندگی کنیم کرایه نمیدیم دخال ... میشه شغل خونگیتوبه منممعرفی کنی دنبال کاردرمنزلم من جای همهٔ ستاره ها را می دانستم زمانی که هنوز آسمان تأسیس نشده بود🌠
nila1378 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 15704 میشه شغل خونگیتوبه منممعرفی کنی دنبال کاردرمنزلم سالن پرورش عروس هلندی دارم.. دذسته توخونه هست ولی قبلش حداقل باید 2 سال یاد بگیری تا شروع کنی اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
mشهریورs عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 1870 چرت نزنه وزنش بالا باشه دست به سینه پرنده بکن قشنگ گوشت داشته باشه عین سینه مرغ و استخونش بیرو ... عکسو فرستادم دیدی؟دوباره بفرستم؟
nila1378 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 15704 عکسو فرستادم دیدی؟ دوباره بفرستم؟ نه خب چرا پاک میکنی این ک چیز خاصی نیست اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
mشهریورs عضویت: 1399/10/02 تعداد پست: 1870 سالن پرورش عروس هلندی دارم.. دذسته توخونه هست ولی قبلش حداقل باید 2 سال یاد بگیری تا شروع کنی ...
nila1378 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 15704 اینکه رنگش خاکستری هست ولی قیافه خوبی داره اما اینکه میبره توی بالکن و اینا یکم خطری هست ولیذخب الان خوب و سالمه قیمتم عالی گفته اگه این باشهمن اینو 650 تا 700 میفروشم اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹