2777
2789
عنوان

خانوما چرا بچه دار شدین؟ چرا بچه دار بشیم؟ کی برای بچه داری خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3213 بازدید | 95 پست
مرسی از پاسخگوییت😍❤ یه عروس پیدا کردم از برنامه دیوار میگه ۲۸ روزشه و پدر مادر تغذیش کردن تپلی و ...

نه عزیزم من خودم الان تو سالنم عروس هلندی زیر 10 روز دارم

قیمت هم خیلی خوب گفته حتی اگه خاکستری باشه

ایدز پرندگان هم از جوجه مشخص نمیشه عکس از پدرمادرش بگیر اگه پر هاشون صاف و پر گ مرتب بود مشکلی ندارن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس نظرت اینه که بخرمش؟ مشکلی نداره؟ رنگ اهویی هست

قیمتش ک خیلی عالی هست یا توجه ب چیزایی ک میگین خیلی خوبه به شرطی ک واقعا سالم و تپل باشه نه پرنده مریض

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

قیمتش ک خیلی عالی هست یا توجه ب چیزایی ک میگین خیلی خوبه به شرطی ک واقعا سالم و تپل باشه نه پرنده مر ...

چجوری بفهمم مریضه یا نه؟

ظاهرش خیلی سرحال و تپلی هست

خود فروشنده هم میگه سالمه دیگه خبر ندارم من

چجوری بفهمم مریضه یا نه؟ ظاهرش خیلی سرحال و تپلی هست خود فروشنده هم میگه سالمه دیگه خبر ندارم من

چرت نزنه وزنش بالا باشه دست به سینه پرنده بکن قشنگ گوشت داشته باشه عین سینه مرغ  و استخونش بیرون نزده باشه

چشم هاش گرد و براق باشه

زیر دمش فضله نچسبیده باشه

پاهاش صاف باشه

گوش هاش خیس نباشه

ما همه اینا رو داریم.. یعنی ماشسن داریم و از خانواده هم خونه بهمون دادن زندگی کنیم کرایه نمیدیم دخال ...

میشه شغل خونگیتوبه منم‌معرفی کنی دنبال کاردرمنزلم 

من جای همهٔ ستاره ها را می دانستم زمانی که هنوز آسمان تأسیس نشده بود🌠

میشه شغل خونگیتوبه منم‌معرفی کنی دنبال کاردرمنزلم 

سالن پرورش عروس هلندی دارم.. 

دذسته توخونه هست ولی قبلش حداقل باید 2 سال یاد بگیری تا شروع کنی 

عکسو فرستادم دیدی؟ دوباره بفرستم؟

نه خب چرا پاک میکنی این ک چیز خاصی نیست

اینکه رنگش خاکستری هست ولی قیافه خوبی داره اما اینکه میبره توی بالکن و اینا یکم خطری هست 

ولیذخب الان خوب و سالمه قیمتم عالی گفته اگه این باشه

من اینو 650 تا 700 میفروشم