2777
2789
عنوان

خانوما چرا بچه دار شدین؟ چرا بچه دار بشیم؟ کی برای بچه داری خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 3214 بازدید | 95 پست
چی بگم بخدا درسته ولی حس میکنم هیچ مسئولیتی ب اندازه بجع نیست نمیشه ازش شونه خالی کرد

بله مسیولیت بزرگیه ولی شدنیه، باید مهارت یاد بگیره آدم تو این زمینه و البته ترس هم به دلش راه نده، بعضیا از ترس این که نکنه یه وقت اشتباه کنم تو این مسیر، کلا تو این مسیر قدم نمیذارن که اشتباهه

چقدر جالب یعنی این حس برای من ک عتشق بچه ها نیستمم رخ میده‌

آره عزیزم😍😍😍، مادری زیباترین حسیه که یه زن میتونم تجربه کنه، الهی یه مامان خیلی خوب باشی و نی نی های خیلی جیگر داشته باشی 🤩🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله دارم. اینکه بعد از مادر شدن انگار مادر همه شدی! میدیدم مامان بزرگمون به هممممه میگن مامان ...

عزیزدلم واسه همینطور نیست ،اینچیزایی که گفتید بخاطر قلب پاکتون هستش وصداقتتون نه فقط چون مادرشدید گرچه مادرشدن تو این قضیه کمکتون کرد ...

منم تقریبا این احساسات دارم نسبت به جهان اطرافم اما کمرنگ تر ازشما اما مادرنیستم وفعلا امادگی مادرشدن ندارم

استارتر بچه اوردن قطعا تو رابطه ای شما وهمسرتون تاثیر داره مخصوصا دو و سه سال اول ،طبیعتا مثل قبل وقت ازاد وانرژی قبل برای وقت گذروندن باهمسرتو نداری اما این به این معنا نیست که سرد بشه نسبت به شما یا دوستون نداره ،،،بعد از بچه دارشدن شما همیشه اونو به خودتون رابطتون و پیشرفتتون ترجیح خواهید داد 

درواقع نسخه زندگی هرکسی فرق  داره 

یعنی اینطور نیست که اگه یه زوج بعد بچه دارشدن رابطشون بهتر شد پس شماهم بهتر بشید یا بلعکس 

منم هم ۲۳ سالمه  ودوترم دیگه درسم تموم میشه 

با اینکه عاشق بچه های بقیه هستم  ولی اصلا نمیخوام حالا حالا ها مادربشم یعنی نیازشو احساس نکردم ، وتوی زندگیم اهدافی دارم ک میخوام انجام بدم احساس میکنم با بچه نمیتونم بهشون برسم ،چوت اگه بخوام اینکاربکنم مجبورم وقت کمتری برای بچه ام بزارم و اسیب ببینه 

بچه اوردن زمان نداره 

بچه اوردن یا نیاوردن دست خودته 

موقع بیار که اولا شرایطش فراهم باشه دوما دلت پربکشه برای مادرشدن 

چون مادرشدن مسئولیتش زیاده باید حتما قلبا بخوای که کم نیاری 

عزیزدلم واسه همینطور نیست ،اینچیزایی که گفتید بخاطر قلب پاکتون هستش وصداقتتون نه فقط چون مادرشدید گر ...

عزیزم شما بزرگوارید که من رو اینطور دیدید!

میگم این جمله که بچه آوردن زمان نداره رو حتما با متخصصین این امر چکش کاریش کنید، محک بزنید. و مطمئن بشید. بعد بهش عمل کنید.

هم متخصص زنان

هم متخصصان تربیت

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
عزیزم شما بزرگوارید که من رو اینطور دیدید! میگم این جمله که بچه آوردن زمان نداره رو حتما با متخصصین ...

خواهش میکنم ،البته منظورم از زمان نداره ...اینه  که حتما نبایدتو یه زمان خاصی بیارید، وگرنه قطعا باید تورنج سنی که امکان باردارشدن هست  باشن تا بتونن بچه بیارن

عزیزم شما بزرگوارید که من رو اینطور دیدید! میگم این جمله که بچه آوردن زمان نداره رو حتما با متخصصین ...

والبته استارتر وهرکسی که میخواد مدت طولانی بچه نیاره خوبه که چکاب کنه تا اگر بعدا خواست بیاره مشکلی براش پیش نیاد 

به نکته درستی اشاره کردید

خواهش میکنم ،البته منظورم از زمان ندارا اینه حتما نبایدتو یه زمان خاصی بیارید وگرنه قطعا باید تورنج ...

اتفاقا رنج بارداری تا زمانیه که تخمک داریم و قدرت باروری! نه اون سنی که سالها به خورد فکرمون میدادن.

من دقیقا منظورم به همینه که ناباروری گسترش عجیبی پیدا کرده.

اون زمانیکه من میرفتم برای ناباروری دکتر،

تک‌و توک تو نوبت بودن

حالا همه برای ناباروری اومدن

یک‌عده کمی هم باردارن

از طرفی به لحاظ تربیتی هر قدر فاصله کمتر باشه با والدین برای فرزند اول

بهتره

براب فرزندهای بعدی

چون همبازی دارن یعنی خواهر برادر بزرگتر دارن که تقریبا همسن و سالن

این فاصله سنی اونقدر تو چشم نمیاد و مخرب نیست.

حالا این یافته های منه. شما خودتونم کنکاش کنید

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
والبته استارتر وهرکسی که میخواد مدت طولانی بچه نیاره خوبه که چکاب کنه تا اگر بعدا خواست بیاره مشکلی ...

عزیززز دلم

چکاپ ها نمیتونه به ما بگه که واقعا هیچ مشکلی در آینده نخواهد بود یعنی تضمین نمیده.

تجربه به من اینو ثابت کرده.

.الان دوستانی دارم که یک یا دو تا بچه دارن و دیگه باردار نمیشن

مرد و زن هم سالمند

یا کم کم سلامتشون رو از دست دادن! هر دو گروه رو دارم تو دوستانم

اصلا این فکرا که دوسم نخواهد داشت نباید به ذهنت خطور کنه.  خودتو دوس داشته باش. اونوقت م ...

اخه بس دیدم تو نی نی سایت میگن اینجوری شدم 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

آره دلتم باید بخواد ولی یه بخشش دله یه بخشش توانایی بدنه، اگه وقتی دلت بخواد که توانایی باروری خودت ...

هنوز سن جفتمون کمه شوهرم 26 سالشه خودم نزدیک 23

و اینکه هرکی خربزه میخوره باید پای لرزشم بشینه اگه نشه دبگه نشده 

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

زندگی یکنواخت شده😢حرف و حدیث اطرافیان

من هیچ کس بهم نمیگه خوشبختانه 

البته بجز مادرشوهرم

آره عزیزم😍😍😍، مادری زیباترین حسیه که یه زن میتونم تجربه کنه، الهی یه مامان خیلی خوب باشی و نی نی ...

خیلی ممنون از کمک ها و راهنمایی هاتون و ارزوی قشنگتون ❤️

من فکر نمیکنم شرایط جامعه خیلی هم بد باشه اما دلیلی هم ندارم..  مثلا شوهذم میگه دوسال و نیم شد ...

سلام عزیزم

غذرمیخوام توی تاپیکت سوال بی ربط میپرسم🙏🏻

توی یه تاپیکی گفته بودی پرورش عروس هلندی داری

میشه یکم راهنماییم کنی و به چند تا از سوالام جواب بدی🙏🏻❤

پیشاپیش ممنونم ازت

سلام عزیزم غذرمیخوام توی تاپیکت سوال بی ربط میپرسم🙏🏻 توی یه تاپیکی گفته بودی پرورش عروس هلندی دا ...

جانم بگو

جانم بگو

مرسی از پاسخگوییت😍❤

یه عروس پیدا کردم از برنامه دیوار

میگه ۲۸ روزشه و پدر مادر تغذیش کردن

تپلی و درشته پر هاشم کامل دراومده

گفت از الان نرمه خوره وتا یه هفته دیگه دون خور میشه

به نظرت خوبه بخرم؟

اخه شنیدم عروس ها توی بهمن و اسفند از تخم بیرون میان ولی این میگه دوم عید به دنیا اومده

قیمتشم ۵۰۰ 

و یه چیز دیگه اینکه از ایدز پرندگان میترسم🥺 نکنه خدایی نکرده داشته باشه

کلا اولین تجربمه میشه اگه نکاتی رو باید بدونم بهم بگی لطفا🥺

ایشالا به همه ارزوهات برسی❤